Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Echipamente Medicale: 392 companii
 • Magazin online de produse medicale, dezinfectanti, consumabile, echipament protectie, mobiler medical, etc. Produsele comercializate sunt certificate conform standardelor europene. Livrarea se face in maxim 48 ore in limita stocului disponibil.

Constanta Importator
 • Sc Lora Med Srl a fost infiintata in anul 2008 si are ca obiect comercializarea produselor medicale (unituri stomatologice, autoclave, piese de mana utilizate in stomatologie, consumabile stomatologie). Produsele detin certificate europene si sunt la preturi foarte accesibile si de buna calitate.

Cluj Napoca Importator
 • Avem ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente, aparatura, mobilier si tehnica de sterilizare pentru domeniul medical. Dotari complete cabinete, policlinici, spitale, cabinete medicale individuale, conform legislatiei ministerului sanatatii, pentru diverse specialitati medicale: medicina de familie; medicina muncii; ORL; oftalmologie; obstetrica-ginecologie, medicina de urgenta si ati; dotari ambulante.

Sacele Importator
 • Novaintermed este, incepand cu anul 1994, unul dintre furnizorii importanti pe piata de laborator clinic, industrial si de cercetare. Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, iar suportul tehnic si de specialitate este de cel mai inalt nivel. Am introdus pe piata romaneasca sistemul de recoltare cu vid pentru ca am inteles cat de important este sa ai o proba de calitate fara sa pui in pericol personalul utilizator. Am pus pe piata primele sisteme de citometrie in flux din Romania ramanand si azi lider de piata, pentru a fi alaturi de bolnavi si autoritati in monitorizarea HIV. Am promovat si sustinut continuu utilizarea mediilor lichide pentru cultivare si antibiograma pentru TB in concordanta cu recomandarile OMS pentru a scuti timp pretios in prescrierea unui tratament adecvat. In acelasi timp am inteles ca a oferi produse novatoare si de cea mai buna calitate nu este intotdeauna usor sau rentabil si poate ca ne-am abatut de la crezul nostru. Nu am pierdut insa niciodata din vedere ca cele mai importante pentru clientii nostri sunt serviciile oferite de noi si am investit continuu in instruirea echipei, in sisteme integrate de gestiune, in managementul sistemului de calitate ISO 9001:2000, in spatii de depozitare adecvate. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata. Am crezut si credem ca orice proiect daca este planificat si urmarit corect nu este greu sau de nerealizat. Am obtinut astfel o experienta vasta in managementul proiectelor si am creat un departament specializat care, incepand din anul 2000 s-a afirmat ca partener de incredere pentru furnizorii si beneficiarii nostri. Am evoluat frumos si sanatos si am ajuns la concluzia ca este momentul potrivit pentru o noua imagine care sa reflecte cat mai corect nivelul profesional la care am ajuns. Acest lucru nu inseamna ca ne vom opri aici, ci ca este o noua provocare pentru a fi azi mai buni ca ieri.

Pipera Importator
 • Suntem o companie romaneasca si principalul nostru domeniu de activitate este importul si distributia materialelor pentru pardoseli. Paralel cu distributia materialelor oferim si montajul profesional al acestora cat si toate materialele necesare acestor operatiuni.

Bucuresti Importator
 • Toda International SRL, activeaza in domeniul medical din anul 2005, fiind specializata in importul si distributia produselor ortopedice si produselor destinate persoanelor cu dizabilitati. Compania noastra va pune la dispozitie o gama variata de dispozitive ortopedice utilizate in cadrul procesului de vindecare, recuperare dupa accidente, interventii chirurgicale, imobilizare gipsata, pentru a ajunge la abilitatile de mobilitate initiale.                                                                  Produsele importate de catre compania noastra sunt distribuite atat catre persoane juridice (farmacii, magazine de tehnica medicala, spitale, clinici etc) cat si catre persoane fizice prin intermediul magazinului online www.sistemeortopedice.ro Toate dispozitivele medicale importate si comercializate de catre Toda International SRL corespund normelor europene, sunt usor de utilizat si de intretinut. Dispozitivele medicale pe care compania noastra le pune la dispozitia clientilor pot fi clasificate astfel: - Dispozitive ortopedice pentru mers: bastoane simple sau cu mai multe picioare de sprijin, carje cu sprijin pe antebrat, carje cu sprijin subaxilar, cadre pentru mers, rolatoare. - Dispozitive ortopedice pentru cresterea mobilitatii: fotolii rulante actionate manual, fotolii rulante actionate electric, scutere electrice, elevatoare electrice pentru urcat coborat scari, elevatoare pacient. - Dispozitive ortopedice pentru ingrijire la domiciliu: comode WC, inaltatoare vas WC, scaune de baie, paturi medicale, saltele medicale. - Dispozitive ortopedice pentru preventia si vindecarea escarelor: saltele antiescare statice si dinamice, perne antiescare statice, pansamente antiescare.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie romaneasca, importatori si distribuitori de echipamente medicale, aparatura si tehnica medicala, instrumentar si consumabile. Datorita experientei si seriozitatii dovedite, am devenit partenerii unor firme de prestigiu din domeniu, garantand astfel cel mai bun raport calitate/pret precum si o fiabilitate crescuta a produselor oferite. Pe linga import si distributie de echipamente medicale, firma noastra poate asigura si sursele de fluide medicale necesare (oxigen medical, aer medical, dioxid de carbon, protoxid de azot, heliu, etc.) in clinici si spitale. Putem furniza atat concentratoare de oxigen de capacitate mica pentru alimentarea unui aparat de anestezie dar si generatoare de oxigen si statii de aer medical sau de protoxid de azot respectiv dioxid de carbon necesare unor clinici sau spitale de dimensiuni medii sau mari, asigurand proiectarea, montajul lor dar si instalatia de distributie din clinica. Portofoliul de produse ne asigura garantarea unei solutii adecvate functie de marimea si necesitatile clientului. Gama de produse este foarte mare si de aceea chiar daca un produs nu se afla in lista de echipamente de pe site, asta nu inseamna ca nu este in portofoliul nostru de produse, trimiteti-ne o cerere de oferta cu datele dvs de contact si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Nergismed este si distribuitor de echipamente de sudura (truse sudura, opritoare flacara, brennere, furtune oxi-acetilenice) cat si de echipament de protectie respiratorie (masti protectie, semimasti, filtre, aparate de respirat, centrale detectie gaze, etiloteste, echipament protectir, etc.).

Municipiul Bucuresti Importator
 • Firma noastra a fost infiintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina. Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a laboratoarelor si cercetarii in Romania. La inceputul anului 2008 SC Info Med Expert srl a fost certificata ISO 9001 pentru calitatea managementului, produselor si serviciilor aduse clientilor La noi veti gasi: calitate, promptitudine, seriozitate.

Iasi Importator
 • O & V Medica Brasov ofera la preturi rezonabile aparatura medicala top quality pentru diverse specialitati: scaune si mese chirurgicale Lemi, scaune examinare si tratament Carina, lampi scialitice led WALDMANN, radiocautere cu protocoale presetate ENGINEERING PRODUCTION, combine oftalmologice MDT, autorefractometre cu sensor Schack-Hartmann OFTAS, biomicroscoape HAAG-STREIT, tonometre PERKINS, etc.

Brasov Importator
 • Noi suntem Totalmed, o companie 100 % romaneasca, importatori de echipamente medicale, aparatura medicala, instrumentar si consumabile. Echipa noastra va intampina cu o experienta de peste 8 ani in domeniul importului si distributiei de aparatura medicala, 8 ani de seriozitate, promptitudine, produse de o calitate superioara la preturi rezonabile si nu in ultimul rand 8 ani de loialitate fata de client. Gratie experientei acumulate, incepand cu anul 2008, devenim un important producator de mobilier medical, executat la standarde internationale, pentru orice cabinet, clinica sau spital. Mobilierul este executat la comanda dupa doleantele clientului in materie de dimensiuni, culoarea tapiseriei sau alte cerinte. Pentru ORICE aparat, produs, instrument sau echipament, inclusiv mobilierul medical, clientul nostru beneficiaza de: Transport asigurat pana la usa cabinetului sau clinicii. Scolarizare in vederea utilizarii corecte. Service rapid in 24 – 48 ore de la sesizare. Preturi speciale pentru clienti fideli. Cele mai avantajoase sisteme de rate si leasing. Va invitam sa vizitati sectiunea PRODUSE unde veti gasi lucruri interesante, aparatura medicala, detalii, poze, caracteristici tehnice, ETC. Daca un produs cautat de dvs nu se afla in aceasta lista, nu inseamna ca nu il avem, trimiteti-ne o cerere de oferta si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. AFACERILE CARE MERITA FACUTE SUNT CELE BUNE, CELE FOARTE BUNE SI CELE FACUTE IMPREUNA CU NOI !

Brasov Importator
 • SC LOT Oriel SRL comercializeaza echipamente high a�� tech folosite pentru caracterizarea si prepararea materialelor, cu aplicatii in domeniile: fizica si ingineria filmelor subtiri, panouri fotovoltaice, aplicatii bio-medicale, farmaceutic, control calitate, chimie, etc. De asemenea, LOT ORIEL SRL comercializeaza urmatoarele tipuri de produse: sisteme de depunere tip "spin coater", filtre optice, cabluri supraconductoare, camere video, profilometre, monocromatoare, surse de lumina, fotodetectori, echipamente pentru fizioterapie si electrostimulare neuromusculara.

Bucuresti Importator
 • Brokmedshop este un portal pentru medici si institutii medicale, destinat achizitiei de aparatura medicala, dispozitive medicale, mobilier medical, consumabile, service aparatura medicala. Echipamentele au marcaj CE, sunt inscrise in baza de date a Ministerului Sanatatii si sunt conforme cu legislatia romanesca si europeana. Participarea la targuri de specialitate din tara si strainatate ne ajuta sa fim la curent cu noutatile din domeniu.

Sf. Gheorghe Importator
 • ARDS Implants Ltd. a fost infiintata de Dr. Arny Uri – inventatorul implantului ARDS si a tehnicii de foraj ARDS si are o experienta de peste 30 de ani in domeniul implantologiei. ARDS Romania se ocupa cu importul si distributia de produse stomatologice: - implanturi dentare ARDS - fiziodispensere ASEPTICO USA si Implanteo Anthogyr France - Biomateriale - piese contraunghi (stomatologie generala, implantologie, chirurgie, endodontie) - instrument automat Safe Relax Anthogyr si manual Safe Remover de indepartat coroane si punti - ASPEO colector de os - seringi anestezie STERILIFE pentru implantologie - consumabile: spray lubrifiere ANTHOGYR 500ml, perfuzoare, etc. - piezo ULTRASONIC BONE SURGERY. Compania are iplementat Sistemul de control al calitati ISO 9001 si autorizatiile de la cele mai inalte organizatii: European body CE, Israeli AMAR si American FDA.

Bucuresti Importator
 • Compania Yella si-a propus introducerea unor sisteme profesionale de ingrijirea pielii: -Aparat Microdermabraziune Pristinea�� - sistemul de precizie Diamond Peel: microdermabraziune de precizie cu diamante tăiate cu laser - pentru o piele pură ca cristalul; -Aparat Epilare Definitiva IPL iPulse tehnologie patentata si sigura utilizare simpla -eficienta sporita -aparat de dimensiuni mici -costuri de exploatare mai reduse cu pA�na la 80% fata de alte sisteme IPL -Dermatoscoape Heine -Electrocauter de Inalta Frecventa -Produse de CrioChirurgie Brymill cu azot lichid.

Baia Mare Distribuitor
 • Firma noastra a fost infiintata in 2002 si are ca obiect de activitate importul si distributia de consumabile sanitare. Colectivul nostru vine in intampinarea clientilor cu o oferta competitiva si variata, completata periodic cu produse noi in functie de solicitarile pietei.

Bucuresti Importator
 • Suntem un atelier de confectii care produce si vinde din stoc halate medicale, costume medicale, lenjerii de pat, salopete simple, aleze , protectie pat , orice produse din tercot, bumbac, doc, sifon, finet, etc., genti medicale, genti ambulanta, genti, sacose din bumbac, pungi textile . Alaturi de activitatea de import si distributie, firma noastra produce la cel mai inalt nivel calitativ, truse de prim ajutor pentru posturi fixe precum si auto. In cazul unui accident de munca, un prim-ajutor acordat profesionist si la timp poate salva vieti. Trusele ALGOMED GROUP de prim-ajutor corespund standardelor in domeniu si legislatiei in vigoare si pot fi adaptate pentru diverse locuri de munca. Trusele de urgenta profesionale comercializate de firma noastra, produse ale firmei germane SOEHNGEN GmbH, doteaza ambulantele noi din Romania, precum si unitati de primiri urgente din marile spitale si au salvat vietile a mii le oameni. Data fiind calitatea produselor pe care le oferim, cat si promptitudinea serviciilor noastre, numarul partenerilor este in continua crestere, acoperind o retea nationala compusa din distribuitori teritoriali, dar si spitale, cabinete si centre medicale, farmacii. Toate produsele sunt la pret de producator ! Toate produsele noastre pot fi personalizate. Vizitati site-ul nostru: www.medis2003.ro

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie infintata in anul 1993, ce oferim: service si comercializare aparatura electronica, productie si cercetare aparatura medicala, consultanta, montare automatizari, paza, telecomunicatii case si birouri. Comecializam aparatura electrica, sisteme de iluminat si corpuri de iluminat cu fibra optica; aparatura cosmetica si medicala , E-LIGHT,IPL, RF, ULTRASUNETE CAVITATIE , ELIGHT , VACUUM , MICRODERMABRAZIUNE.

Bucuresti Import - Export
 • Human - Med este o societate comerciala avand ca obiect de activitate comercializare de aparatura si instrumentar medical. Magazinul virtual www.humanmed.ro se concentraza in special asupra cabinetelor medicale, spitalelor, policlinicilor si a tuturor intreprinzatorilor din domeniul medical.

Targu-Mures Distribuitor
 • Latodis SRL, importator si distribuitor de aparatura medica la pentru uz uman si veterinar: ecografe, ECG, monitoare, pulsoximetre, cantare, defibrilatoare, stetoscoape electronice, aparatura oftalmologica, aparatura laborator, aparatura pentru dezinfectie si sterilizare, instrumentar chirurgical si veterinar, truse uz veterinar, camere intraorale, dispozitiv automat de incaltat, masini de tuns animale, etc.

Poiana Campina Distribuitor
 • Firma comercializeaza echipament protectie si lucru, accesorii tamplarie aluminiu si PVC, echipament protectie pentru cabinete medicale, spitale si cabinete cosmetice, materiale constructii, TRUSE SANITARE STATIONARE DE PERETE, truse sanitare auto, echipament unica folosinta, manusi, toata gama de echipamente pentru orice sfera de activitate. Ca produse de exceptie mai comercializam drapele, steaguri, stegulete, echipament textil pentru animale de companie, genti si posete dama. DISTRIBUIM oriunde in tara. Compania noastra ACHIZITIONEAZA SI VINDE in toata tara carte veche, tablouri, monede si multiple obiecte de consignatie si obiecte vechi. Preluam si obiecte DE DONATIE pentru infiintare unei case de cultura veche.

Braila Distribuitor