Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Moda / Articole Vestimentare: 3276 companii
 • Infiintata in anul 1992, Larom S.R.L. este situata in Reghin, judetul Mures. Firma noastra produce o gama larga de: ciorapi si sosete pentru copii, femei si barbati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Kiri S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: pulovere, sacouri, bluze, fuste. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: confectii textile - haine sport, hanorace, treninguri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 1991, Chic Srl. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Chic S.R.L. produce o gama larga de: confectii barbati si femei. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Baicoi, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Solarom Shoes S.R.L. produce o gama larga de incaltaminte pentru copii, dama , barbati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baicoi Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, str. Ceferistilor nr. 69, judetul Brasov. Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de: pantaloni,jeansi, camasi, jachete, geci, paltoane, salopete, halate, combinezoane, veste, tricouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest prin colaborari de tip lohn. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 40% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Gemma Lux International S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in zona industriala Constanta. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Gemma Lux International S.R.L. produce o gama larga de: bluze, fuste, pantaloni, sacouri, compleuri, rochii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Defacerea produselor se realizeaza prin magazine proprii, magazine in franciza si magazine specializate din centrele comerciale ale marilor orase ale Romaniei. Compania noastra este de 8 ani pe unul dintre primele 3 locuri in topul judetean al firmelor. Produsele sunt executate din tesaturi de foarte buna calitate importate din UE si Orient de la furnizorii nostri traditionali. Avem creatie proprie, productie proprie, transport specializat propriu si suntem certificati TUV Rheinland. Avem numeroase participari la targuri nationale (Tinimtex) si internationale (Dusseldorf) si detinem marcile inregistrate Gemma Lux si Zaraza. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Constanta, judetul Constanta.      Compania are activitate de retail si reprezentare in teritoriu a unor branduri renumite: Triumph, Nautica si Timberland.      Are activitati de amenajare si comercializare terenuri: - Mini Golf - Real Estate.

Constanta Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Medgidia, judetul Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Doina Style S.R.L. comercializeaza o gama variata de uniforme scolare pentru copii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Medgidia Producator
 • Infiintata in anul 1993, S.C. Moda Lux S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 25 de angajati, S.C. Moda Lux S.R.L. produce o gama larga de: fuste, costume, pantaloni, bluze. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Kasiova Com S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Kasiova Com S.R.L. produce o gama larga de tricotaje manuale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1993, Midorali-com S.R.L. este situata in Codlea, judetul Brasov. Cu un efectiv de 9 angajati, Midorali-com S.R.L. distribuie o gama larga de cosmetice, textile, incaltaminte si nu in ultimul rand articole de pescuit sportiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Codlea Distribuitor
 • Produsele si serviciile traditionale oferite de societate sunt: confectii din blana naturala confectii din velur si napalan confectii din piele echipamente de protectie sube imblanite manusi

Oradea Producator
 • Infiintata in anul 1990, Superb 90 Imcom este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 14 angajati, Superb 90 Imcom comercializeaza o gama larga de incaltaminte si produse de marochinarie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 20% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. 021/413.11.45

Bucuresti Import - Export
 • Compania a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Campina, judetul Prahova. Producţia de bază a societăţii noastre o constituie fabricarea unei bogate game de ciorapi (pentru baby, copii, femei şi bărbaţi), dresuri si colanti (pentru copii şi femei), jambieri pentru barbati si femei, ciorapi de lux, t-tongi (ciorapi pentru şlapi) articole realizate din diferite materii prime textile: fire din bumbac şi tip bumbac, din lână şi tip lână, lycra, fire poliamidice şi poliesterice, fire acrilice. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Campina Producator
 • Bel-Ami S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra distribuie o gama larga de produse sportive si confectii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor