Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Alimente si Bauturi: 6280 companii
 • Compania noastra este activa pe piata din Romania inca din 1992. Acum sediul si depozitul nostru sunt la Aiud , strada Izvorului nr.3A judetul Alba Cu un efectiv de 8 angajati, Vulcascot Trading S.R.L. comercializeaza utilaje pentru vinificatie , materiale oenologice ca; drojdii, enzime, taninuri. De asemenea la noi gasiti si alte produse ca: bentonita, gelatina, fibra celulozica, cartoane filtrante, perlita, diatomit, cartuse filtrante, carbune activ. Produsele oferite sunt importate din Austria, belgia, Olanda, Italia si Franta, producatori de renume mondial ce asigura o calitate deosebita si constanta a produselor. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Aiud Distribuitor
 • Societatea comerciala Di-co Total Srl a fost infiintata in anul 1995, este o firma de familie si are ca obiect de activitate comercializarea masinilor si echipamentelor, a pieselor de schimb si consumabilelor pentru industria alimentara, in acelasi timp oferind si service cu personal specializat, precum si consultanta in domeniul industriei alimentare, in mod special, in prelucrarea carnii.

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea comerciala MARCAT TRADING COMPANY S.R.L. cu sediul in Bucuresti, strada C-tin Aricescu nr. 10, sector 1, societate cu capital privat, inregistrata la registrul comertului sub nr J 40 / 8199 / 1999, cod unic de inregistrare 12160382, atribut RO Avand peste 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: dulciuri, ciocolata, napolitane, biscuiti, fursecuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Gama de produse pe care o distribuim a fost atent selectata, in decursul timpului alcatuindu-ne oferta care sa asigure o foarte buna colaborare cu clientii nostri. Suntem importatori si distribuitori pentru firme de renume pe plan local cat si mondial, printre care: PEZ INTERNATIONAL AG KRAUN - Austria, AREKA - Franta, CHOKOLINA LTD ? Bulgaria, ALPI ? Bulgaria, DOLCI PREZIOSI ? Italia, DANELI ? Bulgaria, SOFCAO ? Bulgaria, JANETA CO ? Bulgaria, RANDY ? Slovenia, TOWER IMPEX SRL (produsele Fiesta) - Romania, TIP-TOP ? Romania, BELROM ? Romania ajungand la un numar de produse de peste 350. In urma targului ISM-2007 ? care s-a tinut in Koln in luna ianuarie mai suntem in discutii pentru importul de produse alimentare cu firme foarte cunoscute pe piata internationala si care nu sunt reprezentate in Romania. In prezent societatea a marit numarul de agenti comerciali cu 30% fata de anul precedent pentru o mai buna acoperire zonala respectiv pentru cooptarea mai multor clienti si intrarea in noi canale de distributie. Reusita acestui lucru a dus la marirea numarului de clienti precum si semnarea de contracte cu noi clienti foarte importanti pe plan local si national, vanzarile noastre crescand in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei fiind probabil cei mai buni ca sa ne reprezinte firma si interesele acesteia.. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Afra S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 8 angajati, firma noastra importa o gama larga de: utilaje de panificatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Import - Export
 • Sc. Apimondia s.r.l. este o firma cu produse naturale, cosmetice, papetarie, birotica, are la baza vanzari de cartele telefonice: orange, vodafone, cosmote, romtelecom. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lipova Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Gi&ko Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: faina, grisuri, tarate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Distribuitor
 • Nord Star Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 23 angajati, Nord Star Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reciclari materiale refolosibile, productie de paleti din lemn, mici constructii din lemn. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 250% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Servicii
 • Spatiu de vanzare 60mp, birou 40mp,depozit 30mp. Dotari:vitrina mezeluri,vitrina lactate,4 vitrine pentru sucuri si bere,congelator pentru peste,lada de inghetata, lada frigorifica pentru produse congelate,casa de marcat,aparat de macinat cafea,dozator de bere. Magazinul are marmura pe jos,2 grupuri sanitare,faianta pe pereti,rafturi pentru expunerea produselor,apa calda,canalizare si gaze.Punct de reper AUTOGARA INTERNATIONALA RAHOVA.Produsele sunt de buna calitate si au certificate sanitare.VA ASTEPTAM CU DRAG SI VA MULTUMIM PENTRU INCREDEREA ACORDATA!!!!

Bucuresti Servicii
 • Quadrat Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse engros cu aditivi alimentari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania, Moldova, Ucraina etc. Clientii nostri sunt firme importante la nivel local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri semnificativeA�  A�  numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Date contact: 0251416273

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Theo Trantu S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Theo Trantu S.R.L. comercializeaza o gama larga de bauturi alcoolice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: muscat, cabernet.Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, La Vatra Ardealului S.R.L. este situata in Brasov, Str. Baritiu, Nr. 14, vis-a-vis de Biserica Neagra, judetul Brasov. Avand peste 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de: torturi, prajituri, produse patiserie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Cord Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, Cartier Albert km 6, judetul Prahova, avand filiale in Targoviste, Campina, Sinaia si Banesti. Cu ajutorul celor peste 200 de angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: bauturi alcoolice si non alcoolice, produse alimentare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 18% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Caffe River Romania S.R.L comercializeaza diverse sortimente de cafea. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in training-uri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Technital S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Technital S.R.L. importa o gama larga de cafea de cea mai buna calitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: specialitati panificatie, patiserie, zaharoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Elion Import Export S.R.L Sediu produce si distribuie o gama larga de inghetata. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Distributie la nivel national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra exporta o gama larga de plante aromatice si seminte: coriandru, mustar, fenicul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Asia si Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Dispunem de echipamente performante ca: selectoare, ambalaje. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Lux Premier S.R.L. comercializeaza o gama larga de alimente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Prorob Import-export S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Prorob Import-export S.R.L. importa o gama larga de: echipamente si utilaje,celule de fierbere si afumare pentru carmangerie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1998, Top Packing Prod Srl este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Top Packing Prod S.R.L. comercializeaza o gama larga de: condimente, ingrediente, ambalare zahar. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 500.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor