Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente si Utilaje Agricole - Agricultura: 521 companii
 • Companie privata, unic actionar, principalul domeniu de activitate este agricultura si materiale de constructii. Activitatea se desfasoare in campia baraganului, si ca materiale de constructii in starchiojd, prahova si batranii.

Starchiojd Servicii
 • SC SERVAGROMEC SRL GALATI a preluat activitatea de aprovizionare ce materiale si piese de schimb pentru prestatorii de servicii din agricultura din jud.Galati, oferind piese de schimb si materiale de intretinere pentru clienti din zona reparatiilor navale si actionari industriale.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra, comercializeaza tractoare si utilaje agricole second-hand pentru legumicultura, cultura mare, viticultura etc. Calitatea produselor si preturile competitive au condus la satisfactia clientilor nostri. Puteti si Dvs. sa va numarati printre ei.

Huedin Servicii
 • Suntem un depozit de piese, utilaje si instalatii agricole. Atelier prelucrari mecanice prin aschiere -strunjire, rabotare, frezare, rectificare Atelier confectii metalice -debitare (plasma), ambutisare, roluire, forjare, vopsire

Braila Producator
 • Eren Auto spare parts industry which is settled in Konya in 1975 started to produce in the field 100m2. Eren Auto spare parts industry became stronger with the cooperation of three brothers; Ahmet, Hasan and Mevlüt. Eren Auto spare parts industry which produce all the tractor spare parts of world trade in the most quality, now continue to produce with the last technology calequipments in the close area of 1000m2. apart from our catalogue, we can manifacture all the special spare parts requirements of costumers. Qe are proud of helping national economy by presenting our products also abroad and our country. Eren Auto goes on its way by deserving in the top in this field day by day with the knowledge and experience of 25 years. We wait your reqirements. Best regards Eren Auto.

Erdogan Producator
 • Societatea KleinFarm SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea de echipamente destinate activitatilor agricole, de la prelucrare sol, pluguri, motosapatoare, insamantare, prasire, culegatoare, remorci pentru transportul productiei si pana la tehnica aditionala productiilor agricole : pompe de apa, sisteme de stropire, etc. Evolutia pietei agricole si a tehnologiilor folosite a impus dezvoltarea activitatii de comercializare a acestora. Aceste doua principale activitati bine coordonate, au permis firmei sa cucereasca un important segment de piata. Calitatea produselor comercializate este asigurata de producatori cu experienta in domeniu, printre acestia numarandu-se OLT si ASP. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de livrare, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a comercializarii de produse de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea tehnologiei si a produselor comercializate, KleinFarm SRL. si-a castigat un renume pe piata interna de utilaje destinate activitatilor agricole.

Alexandru Cel Bun Distribuitor
 • Comercializam utilaje agricole import: tractoare, combine recoltat, luguri reversibile, sau simple, freze, semanatori marca Claas, John Deere, Fiat, Masey Ferguson in stare foarte buna. Pentru detalii legate de produsele noastre, va rugam sa ne contactati.

Z Altul
 • Compania noastra executa lucrari de destufizare, curatare vegetatie acvatica prin taiere sub apa pina la 1,85 m, si colectarea materialului vegetal pe maluri. De asemenea executam lucrari de curatare ecologica lacuri acumulare pentru gunoaie, tip pet sau alte plastice si material lemnos, butuci sau ramuri de pom.

Buftea Servicii
 • IPSO este puternic implantata pe piata din Romania inca din anul 1991. Alaturi de colaboratorii sai IPSO dezvolta si mentine activa o retea de distributie pentru: John Deere, Kuhn si Manitou. Mai mult de 250 de colaboratori asigura distributia si service-ul pentru aceste marci diverse si de renume mondial. Valorile noastre sunt acelea ale unei intreprinderi familiale aflate in serviciul clientilor sai. Prin experienta, respect si atitudine pozitiva ne construim viitorul sigur catre care tindem cu totii.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra va ofera la cele mai avantajoase preturi si conditii piese de schimb pentru: Tractoare- U650, 651, 683, 684, 445DT, 445DTC 1010 DT ; Camioane- Raba Saviem ; Buldozere S1500,S1501,S650,S651 Anvelope si jenti pentru tracoare si camioane Precum si o gama larga de uleuri acumulatori si consumabile auto Va asteptam in Brasov pe Str. 13 decembrie, Nr. 84. Tel.:     0722319222. 0722320540 Fix/ Fax 0268.470021

Brasov Distribuitor
 • CALITATE VEST LA PRET EST! IMPORT CEHIA LA PRET DE PRODUCATOR KASAS PROD S.R.L., DEALER AUTORIZAT TRACTOARE NOI ZETOR = OFERTA CuprinZETOARE si SurprinZETOARE! FII IntreprinZETOR ! VA OFERIM PENTRU A CASTIGA IMPREUNA PE BAZE TRAINICE, cu asistenta PERSONALIZATA: ACHIZITII IN CASH, RATE SAU PRIN ALTE TIPURI DE FINANTARE : 1. TRACTOARE ZETOR NOI IMPORT CEHIA LA PRET DE PRODUCATOR - pentru utilizari agricole, silvice, in constructii, in servicii edilitare - 2 ani garantie si service asigurat - consumabile gratuite pntru primele revizii in garantie - piese de schimb la preturi prietenoase 2. UTILAJE AGRICOLE NOI IMPORT CEHIA incarcatoare frontale, grape cu discuri, pluguri, combinatoare de cultivatie totala, scarificatoare, compactoare, tavalugi, semanatori pentru paioase, cositoare, tocatoare, greble universale, masini de imprastiat gunoi de grajd, semiremorci si remorci. GARANTIE SI SERVICE ASIGURAT, piese de schimb la preturi prietenoase.

Bacau Distribuitor
 • Raspunzand nevoilor de pe piata de constructii aflata intr-o continua ascensiune in Romania noi venim in intimpinarea clientilor nostrii cu o gama larga atit de servicii de constructii cat si de materiale de constructii pe care le puteti gasi in depozitul nostru. Firma poseda balastiera cu statie de sortare in apropierea municipiului Bucuresti si ofera sorturile de care beneficiarul are nevoie, in timp util. De asemenea, S.C. Agral S.R.L. are in Giurgiu, str. Garii, nr. 114, un magazin de piese pentru utilaje de costructii si pentru utilaje agricole. S.C. Agral S.R.L. comercializeaza piese pentru tractoare si combine agricole Claas, John Deere, Case iH, New Holland etc. la preturi competitive. Avem pe stoc curele de orice tip, rulmenti, simeringuri, mansete de presiune, o-ringuri, filtre de orice tip, uleiuri si orice alte consumabile. In situatia in care un reper nu exista in stoc termenul de livrare este intre 3 si 12 zile. Agral mai ofera clientilor sai următoarele servicii: - Executare lucrari agricole complete cu utilaje performante (Claas, John Deere, Renault Agriculture, Case şi Mercedes). - Atelier mobil de reparatii si service; - Asistenta tehnica; - Transport asigurat. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul companiei www.agral.ro Agral vine in intimpinarea clientilor sai cu o gama larga atit de servicii de constructii cat si de materiale de constructii pe care le puteti gasi in depozitul nostru. Firma poseda balastiera in apropierea municipiului Bucuresti si ofera sorturile de care beneficiarul are nevoie, in timp util. De asemenea, S.C. Agral S.R.L. are in Giurgiu, str. Garii, nr. 114, un magazin de piese pentru utilaje de costructii. Pentru mai multe informatii in acest sens puteti vizita site-ul constructii.agral.ro

Giurgiu Distribuitor
 • Societatea livreaza pe baza comenzilor ferme orice tip de utilaj agricole. Ne ocupam cu seriozitate de orice cerere venita din partea potentialilor clienti. Oferim consultanta gratuita pentru orice utilaj achizitionat de la societatea noastra, asiguram piese de schimb pentru orice utilaj.

Com. Girov, Sat Caciulesti Distribuitor
 • Producator de tractoare de mica si mare putere 35-200 CP, masini agricole, echipamente, piese de schimb, semanatori, grape, pluguri, masini de ierbicidat, remorci, rototilere, combinatoare, tractoare industriale cu cupa.

Craiova Producator
 • MACOS&HALL are ca obiect de activitate importul si distributia de utilaje agricole si utilaje de constructii. - tractoare IMT (divizia ieftina Massey Ferguson si John Deere); - motocultoare, motocositoare TPS Labinprogres; - mini-excavatoare; - mini-transportere; - mini-incarcatoare; - diferite accesori: plug, freze, semanatori, cultivatori.

Timisoara Import - Export
 • Suntem o societate autorizata pentru colectarea si valorificarea deseurilor de mase plastice. Ne ocupam in principal de achizitii de deseuri de sticle pet, navete, folie si diverse ambalaje din hdpe, ldpe, pp, ps, abs. comercializam utilaje pentru agricultura si constructii.

Constanta Importator
 • O companie tanara si dinamica. Ne caracterizeaza seriozitatea si calitatea. Pe langa comercializarea utilajelor si echipamentelor agricole efectuam si lucrarile de garantie si nu numai in cadrul servisului nostru. Detinem si masina de interventie. Toate produsele si piesele comercializate sunt import direct Germania.

Arad Distribuitor
 • Comercializam si distribuim piese de schimb pentru semanatori SPC-6 si grape cu disc, talere de disc, lame de taiere pentru combine si cositori. Vanzarile cu amanuntul se fac la cele doua magazine din Salonta si cel din Cefa, iar vanzarea en-gros la depozitul din Cefa.

Oradea Importator
 • Inca de la infiintare Ergo com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje si echipamente industriale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata dinEuropa centrala si de est. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Ergo com S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Ergo com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Braila Distribuitor
 • Scale IT este o societate romano- norvegiana care produce si comercializeaza o gama complexa de sisteme electronice de cantarire avand ca prioritate satisfacerea prin profesionalism si adaptare a clientilor precum si implementarea unei abordari profesioniste si pragmatice in piata din Romania. Oferta noastra doreste in primul rand sa multumeasca toate tipurile de clienti prin raportul calitate / pret precum si prezentarea unei game profesionale de sisteme industriale de cantarire cum ar fi: sisteme de cantarire auto, platforme de cantarire, cantare de macara, cantare cu contorizare, sisteme cantarire europaleti, cantare de laborator, cantare speciale si indicatoare speciale. Echipa noastra de ingineri ofera si solutii software de cantarire adaptate oricaror cerinte si situatii. Pentru o prezentare detaliata a produselor noastre precum si o consiliere adecvata in vederea achizitionarii unui sisteme de cantarire va asteptam pe situl companiei noastre www.scaleit.ro

Ploiesti Producator