Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente si Utilaje Agricole - Agricultura: 507 companii
  • MACOS&HALL are ca obiect de activitate importul si distributia de utilaje agricole si utilaje de constructii. - tractoare IMT (divizia ieftina Massey Ferguson si John Deere); - motocultoare, motocositoare TPS Labinprogres; - mini-excavatoare; - mini-transportere; - mini-incarcatoare; - diferite accesori: plug, freze, semanatori, cultivatori.

Timisoara Import - Export
  • Suntem o societate autorizata pentru colectarea si valorificarea deseurilor de mase plastice. Ne ocupam in principal de achizitii de deseuri de sticle pet, navete, folie si diverse ambalaje din hdpe, ldpe, pp, ps, abs. comercializam utilaje pentru agricultura si constructii.

Constanta Importator
  • O companie tanara si dinamica. Ne caracterizeaza seriozitatea si calitatea. Pe langa comercializarea utilajelor si echipamentelor agricole efectuam si lucrarile de garantie si nu numai in cadrul servisului nostru. Detinem si masina de interventie. Toate produsele si piesele comercializate sunt import direct Germania.

Arad Distribuitor
  • Comercializam si distribuim piese de schimb pentru semanatori SPC-6 si grape cu disc, talere de disc, lame de taiere pentru combine si cositori. Vanzarile cu amanuntul se fac la cele doua magazine din Salonta si cel din Cefa, iar vanzarea en-gros la depozitul din Cefa.

Oradea Importator
  • Inca de la infiintare Ergo com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje si echipamente industriale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata dinEuropa centrala si de est. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Ergo com S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Ergo com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Braila Distribuitor
  • Scale IT este o societate romano- norvegiana care produce si comercializeaza o gama complexa de sisteme electronice de cantarire avand ca prioritate satisfacerea prin profesionalism si adaptare a clientilor precum si implementarea unei abordari profesioniste si pragmatice in piata din Romania. Oferta noastra doreste in primul rand sa multumeasca toate tipurile de clienti prin raportul calitate / pret precum si prezentarea unei game profesionale de sisteme industriale de cantarire cum ar fi: sisteme de cantarire auto, platforme de cantarire, cantare de macara, cantare cu contorizare, sisteme cantarire europaleti, cantare de laborator, cantare speciale si indicatoare speciale. Echipa noastra de ingineri ofera si solutii software de cantarire adaptate oricaror cerinte si situatii. Pentru o prezentare detaliata a produselor noastre precum si o consiliere adecvata in vederea achizitionarii unui sisteme de cantarire va asteptam pe situl companiei noastre www.scaleit.ro

Ploiesti Producator
  • Detinem un lant de magazinein judetul Dolj in care se comercializeza piese si accesorii auto si cautam noi oportunitati de afaceri si in alte domenii. De asemenea avem si distributie de piese auto si accesorii.

Craiova Distribuitor