Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111700 companii
 • Inca de la infiintare Matel Service S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 60 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de aer conditionat, telefoane, centrale telefonice, accesorii(Panasonic). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma se ocupa cu distributie uleiuri industriale, anvelope, acumulatori si piese auto pentru toate marcile, judetele acoperite Arges, Dambovita, Valcea, Olt. Se asigura suport tehnic in alegerea produselor ce urmeaza a fi furnizate.

Pitesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cabluri si accesorii, echipamente, retele structurate pentru telecomunicatii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Kadis Communication se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Importator
 • Rollexpert S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Rollexpert S.R.L produce o gama larga de jaluzele verticale si rolete textile, copertine retractabile, usi de garaj, rulouri exterioare, plase de tantari. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Rollexpert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Sc Fortuna Imob S.R.L, a fost fondata in 2005 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, vile, case, terenuri si servicii de cadastru. Compania are un efectiv de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 2002. Compania Marem Impex S.R.L. va pune la dispozitie servicii hoteliere - cazare in camere de 3 stele. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Marem Impex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Arad Servicii
 • Suntem disponibili pentru contracte de  servicii de curatenie pentru birouri si locuinte, prelum personal externalizat de intretinere al firmei dumneavoastra. Efectuam menaj usor, zilnic, bisaptamanal, saptamanal, lunar, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie inainte si dupa diverse evenimente.

Bucharest Servicii
 • Sc Complet Pic S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania Sc Complet Pic S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca adezivi, ciment, var, bca, tenciuala. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Sc Complet Pic S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • De la inceputul existentei noastre ca si companie am ramas fideli filozofiei noastre fundamentale: sortimentele de carne de pasare produse si comercializate de catre AVI-TOP reprezinta angajamentul nostru pentru calitate si siguranta alimentara. Aceasta inseamna ca in fiecare etapa a activitatii noastre de la selectarea celor mai bune furaje pentru hrana pasarilor si pana la comercializarea sortimentelor de carne de pasare nu trebuie sa ne angajam in compromisuri privind calitatea si siguranta consumatorilor nostri. Pentru ca acestea reprezinta prioritatea noastra. Zi de zi. Respectand aceste principii si lucrand in conformitate cu cele mai inalte si noi standarde de calitate am devenit astazi una dintre societatile mari si performante din sectorul aviculturii romanesti. Suntem mandri ca in momentul actual concuram cu firme de traditie de pe aceasta piata dar si responsabili pentru actiunile pe care le vom investi in viitorul nostru. Contactati-ne si veti afla mai multe despre noi si produsele noastre !

Razboieni Producator
 • Suntem o companie localizata in Sebis, judetul Arad, si infiintata in anul 1995. Compania M.V. Forest Co. S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca exploatari forestiere - vanzare atat lemn brut, cat si vanzare cherestea si semifabricate de diferite esente. Firma noastra are un personal de 25 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma M.V. Forest Co. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania M.V. Forest Co. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sebis Servicii
 • Trodat Srl a fost fondata in 1996 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Trodat S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca stampile manuale si automate de cauciuc, invitatii de nunta, carti de vizita, plicuri. Firma noastra are un personal de 300 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Trodat S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1996. Compania Sarmiza S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca examinari psihologice in transporturi si psihologia muncii. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sarmiza S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Sarmiza S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1991. Firma Suport Textil S.A are o echipa de 9 angajati cu vasta experienta in efectuarea de inchiriere si subinchiriere birouri, hale industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Suport Textil S.A. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Sandy Matcons S.R.L este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Sandy Matcons S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de ciment, var, nisip, adezivi, caramadia. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sandy Matcons S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, S.C. Socum S.A. este situata in Bucuresti, str. Mizil nr. 2C, sector 3 (reper statie Metrou 1 Decembrie). Compania S.C. Socum S.A. va pune la dispozitie servicii de comisionare vamala, transport intern de marfa. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Socum S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Sagris S.R.L este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de camasi, bluze, echipament de protectie si lucru, salopete, halate, pantalon cu pieptar, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Sagris S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 1993, Romdav S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Romdav S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de filtre si rulmenti. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romdav S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Edy Optic Ltt S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de tipografie - imprimare carti, carti de vizita, pliante, brosuri, reviste. Compania are un efectiv de 15 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Edy Optic Ltt S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Compania Mayla Universal S.R.L efectueaza servicii de birotica, copii xerox, tehnoredactare, inscriptionare textile, carti de vizita, pliante, meniuri, invitatii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.  Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Mayla Universal S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • ROMVEGA SRL Instrumentatie si Automatizari Industriale este reprezentanta in Romania a firmelor germane VEGA Grieshaber KG, FLEXIM Messtechnik Berlin si TERMOAPARATURA. Va oferim traductoare si aparatura de tablou pentru: 1) masurare continua de nivel (traductore radar, ultrasonice, TDR si capacitive) 2) masurare de presiune (senzori cu ceramica sau celula metalica) 3) masurare de diferenta de presiune 4) masurare de debit pe canal deschis sau pe conducta cu senzori ultrasonici non-contact 5) masurarea de interfata (microunde dirijate) 6) masurare de temperatura (termorezistante sau termocuple) 7) transmisii de date, achizitii si sisteme de gestiune (wireless, Ethernet/INTERNET, GPRS) Produsele sunt certificate suplimentar: - ATEX (protectie antiexploziva) - pentru utilizare la apa potabila (aprobare WHG) - pentru aplicatii marine (aprobari de utilizare la nave :GL, LR, RINA, Det Norske Veritas s.a ) - pentru industria alimentara si farmaceutica (aprobari FDA si EHEDG); - siguranta in functionare dupa SIL Instrumentele sunt produse in conditiile de calitate si protectia mediului prevazute de certificatele ISO 9001 si respectiv ISO14001.

Iasi Distribuitor