Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 110449 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Jimbolia, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: cultura vegetala, seminte, furaje. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Jimbolia Producator
 • Infiintata in anul 2002, Secret Turism este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: sejururi, bilete de avion, vacante, bilete de autocar, asigurari medicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • SC NOVA PREST ROM SRL a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, SC Nova Prest Rom SRL presteaza servicii de intermedieri imobiliare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Cardinal 2003 Ag. Tur. Cardinal Vacance Sediu a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Cardinal 2003 Ag. Tur. Cardinal Vacance Sediu presteaza urmatoarele servicii: sejururi, bilete de avion, excursii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Executam instalatii electrice interioare, iluminat public si de interior, bransamente electrice, masuratori ale prizei de pamant, extinderi de retele, iluminat public economic sau cu led. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Firma noastra    este specializata in distributia si intretinerea aparaturii de birou si a sistemelor de interfonie, videointerfonie, supraveghere video, retele de calculatoare, cablari structurate, sisteme automate de actionare porti. Aparatura distribuita de noi e insotita de un pachet de servicii: garantie, service, aprovizionare cu piese de schimb si consumabile. In prezent lucram cu peste 100 de firme la care asiguram intretinerea copiatoarelor, faxurilor, imprimantelor si PC-urilor si dorim sa extindem aceasta retea.                                  Pentru toate aparatele se asigura consumabile, accesorii si servicii de intretinere la sediul clientului. Pentru detalii si prezentare a produselor nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Sc Madycam Srl Constanta cu sediul in Bd. Al. Lapusneanu, bl.7, sc.F, ap.104. intermediem vanzari-cumparari de apartamente, terenuri, case, vile, inchirieri in tot judetul Constanta. Oferim publicitate a ofertelor in ziarele locale cat si pe internet. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Tremula Nav S.A este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport naval, exploatare forestiera. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • SC Rezkozan Impex SRL este o societate cu traditie in prelucrarea si comercializarea lemnului, bazandu-se, la infiintare, pe premisa de a oferi cherestea de calitate si servicii la preturi competitive. Pana in prezent ne-am ridicat la aceste standarde, putand oferi cherestea corespunzand celor mai exigente conditii de calitate in intreaga lume. Compania noastra este o companie privata, cu capital strain, situata in partea sud rasariteana a Romaniei, in orasul maritim Constanta, capacitatea noastra de export anuala fiind de 50 000 mc cherestea. In decursul anilor, societatea a cunoscut o continua dezvoltare, astfel ca in prezent avem in componenta o fabrica de cherestea ce are ca obiect de activitate industializarea lemnului cu cel mai inalt grad de valorificare. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Import - Export
 • Kendo S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Victor Vlad Delamarina, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Kendo S.R.L. creste si comercializeaza porci, vaci si oi; productie de mezeluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Victor Vlad Delamarina Producator
 • Metro Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: verificari metrologice, reparatii apratura de masura si control. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Real Simmit S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vile, case, terenuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Jimbolia, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport marfa intern si international. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/West. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si international. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Jimbolia Transportator
 • Infiintata in anul 2000, Valmir Service S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand 30 de angajati, firma noastra produce o gama larga de: role pentru case de marcat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Clinceni Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Floresti, judetul Prahova. Avand 18 angajati, firma noastra produce o gama larga de ambalaje din mase plastice: flacoane de aracet si ketchup, precum si ambalaje pentru produse de curatat pentru gospodarii. Deasemenea suntem importatori si unici reprezentanti pentru sarma ghimpata tip NATO -CONCERTINA "SPIRAL FLEX" - GRECIA. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Floresti Producator
 • Master S.A a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Navodari, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Master S.A presteaza urmatoarele servicii: montaj instalatii electrice, proiectare, distribuitori de izolatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Navodari Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sc Partner Corporation SRL comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare electronice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Tim Electrocolor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, pe strada Lalelelor, nr. 23. TIMELECTROCOLOR proiecteaza, produce si comercializeaza linii de vopsire cu pulbere in camp electrostatic. In cadrul acestui larg domeniu suntem specializati in: -pregatire de suprafete in solutii apoase prin imersie sau pulverizare -uscatoare dupa pregatirea suprafetelor -cabine de vopsire manuale cu pulbere -cabine de vopsire automate cu pulbere -sisteme de pulverizare cu pulbere in camp electrostatic ITW GEMA Elvetia -cuptoare de polimerizare -sisteme de transport automate sau manuale -cabine de vopsire / uscare industriale pentru vopsea lichida Lista noastra de referinta contine nume sonore din industria romaneasca cum ar fi : ARCTIC, ELECTROALFA, ELECTROLUX ROMANIA, AUTOMATICA, ELBA, ELECTROAPARATAJ, DUAL MAN pentru a aminti numai cateva dintre cele peste 180 de linii de vopsire montate in toata Romania. Cabinele de vopsire cu pulbere in camp electrostatic si unitatile pistoalele de pulverizare comercializate sunt certificate INSEMEX certificare absolut necesara conform legislatiei in vigoare. De asemenea oferim servicii de vopsitorie cu pulbere in camp electrostatic prin capacitatile de vopsire din Timisoara. Pe baza de contract asiguram service specializat pentru echipamente ITW GEMA Elvetia si piese de schimb pentru acestea. Dispunem de stoc permanent de piese de schimb la baza noastra de productie din Timisoara. Garantia calitatii noastre este asigurata de sistemul de asigurare a calitatii certificat ISO 9001:2000.

Timisoara Producator
 • Civic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Angajatii sai au participat la realizarea primelor case de marcat fiscale din Romania. Experienta indelungata din domeniu, a facut din societatea noastra un bun partener. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Kiri S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: pulovere, sacouri, bluze, fuste. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator