Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111691 companii
 • Inca de la infiintare Hy - com SRL si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de sticla pentru geam tip termopan. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Hy - com SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Distribuitor
 • Todorut Com. Imp-Exp Srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Todorut Com. Imp-Exp S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca tesaturi din bumbac, fibre sintetice, lana, pulovere, bluze, camasi. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Enos Prod SRL din Craiova, judetul Dolj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tamplarie PVC, usi de garaj sectionale industriale si rezidentiale, automatizari porti. Punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Enos Prod SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Enos Prod SRL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1997 S.C. Next Generation Design S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Craiova, judetul Dolj si in Oltenia. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul publicitatii punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei S.C. Next Generation Design S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Next Generation Design S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • C S Plast S.R.L din Craiova, judetul Dolj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 5 angajati, C S Plast S.R.L comercializeaza o gama larga de tamplarie PVC, profile Veka. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania In compania C S Plast S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. C S Plast S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de geodezie, topografie si cadastru, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Ab-cad S.R.L se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Ab-cad S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Showroom-ul expune toata gama de produse si materiale oferite de Marmo Granit Sim. Puteti gasi piatra naturala prelucrata la dimensiuni standard sau executate la comanda, cu o paleta de nuante si culori dintre cele mai variate din granit, marmura, travertin sau calcar, toate produsele fiind expuse prin premontaj, pentru a pune in valoare cat mai bine frumusetea si calitatea pietrei naturale.

Simeria Producator
 • Inca de la infiintare Itaro Comexim S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Itaro Comexim S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii piese accesorii auto. Incepand cu anul 2009 am devenit importatorii exclusiv pentru Romania a instalatiilor de GPL EMMEGAS Italia , oferind clientilor nostri cele mai performante echipamente si service de inlata profesionalitate , asistenta tehnice si service Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Itaro Comexim S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Start Imobiliare se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Compania Start Imobiliare va pune la dispozitie servicii de calitate ca vanzari cumparari imobile si terenuri. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Start Imobiliare se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Start Imobiliare, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Arental Exim S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de materiale publicitare, firme luminoase, copertine, bannere, litere volumetrice, neone spectrale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In firma Arental Exim S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Experienta Arental Exim S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 11 angajati, firma noastra produce o gama larga de rochii de seara si rochii de mireasa. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania S.C. A & A Conception S.R.L. Sediu se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 2002, Computer Tools & Support S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza service IT - reparatii, intretinere. Compania are un efectiv de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Computer Tools & Support S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Computer Tools & Support S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 2002, West Environ Business Computers S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad, judetul Arad. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: componente IT, periferice, accesorii, consumabile, componente hardware, PC-uri. Compania are un efectiv de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In compania West Environ Business Computers S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca West Environ Business Computers S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Alfa Control S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Alfa Control S.R.L. efectueaza proiectare de case, apartamente, birouri, hale industriale. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Sigma Prescom Srl produce o gama larga de roti dintate, reparatii chiuloase pentru masini, segmenti. Firma noastra are o echipa de 40 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sigma Prescom S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Sigma Prescom S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 10 angajati, Zozo S.R.L comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii auto - accesori tuning, subansamble motoare, cuzineti, filtre, elemente caroserie, parbrize, faruri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Zozo S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Zozo S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Arad Distribuitor
 • Firma noastra cu sediul in Arad se ocupa cu comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, WP Welding&Electrics S.R.L. isi propune sa ofere produse de marca la cele mai bune preturi. Compania WP Welding&Electrics S.R.L. va pune la dispozitie echipamente si materiale pentru sudare OERLIKON. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. WP Welding&Electrics se bucura de aprecierea unanima a clientilor sai actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania WP Welding&Electrics S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si serviciile, sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Sistema Italia Impex S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Sistema Italia Impex S.R.L. produce o gama larga de usi de interior, ferestre din lemn, cepuri si baghete canelate. Firma noastra are o echipa de 70 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Sistema Italia Impex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Experienta Sistema Italia Impex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Lunca Producator
 • Inca de la infiintare Proutil Service Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Proutil Service S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca Verificare, Incarcare si Reparare Stingatoare; Ignifugare Material Lemnos; Verificari PRAM; Comercializare Produse PSI. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Proutil Service S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii