Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Genti Sportive - Bagaje, Genti & Valize: 31 companii
  • Livrarea s-a făcut imediat cu costuri minime.

Bistrita Altul
  • Magazinul tau online Joolar.ro. Profita de cele mai mari reduceri la rucsacuri, si ghiozdane marca Bange . Plaseaza comanda iar de restul ne ocupam noi. Povestea Joolar este povestea misiunii de a oferi accesorii rezistente si practice, care tin pasul cu stilul tau. Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa ai aproape lucrurile tale preferate, Joolar este magazinul online in care iti poti gasi gentile, rucsacurile si accesoriile care ti se potrivesc cel mai bine.

Voluntari Importator
  • Nu trebuie sa faci compromisuri pentru stilul tau si pasiunea pentru moda. Portofoliul Sentir contine doar produse ecologice, cu amprenta semnificativ mai mica asupra mediului comparativ cu articolele din piele. Sustenabilitatea este importanta pentru noi, astfel toate produsele sunt realizate din pluta naturala obtinuta din stejarul de pluta, avand certificarea PETA approved (garanteaza ca articolele de imbracaminte nu contin componente de origine animala si ca niciun animal nu a avut de suferit in productia lor). Utilizarea scoartei de la stejarul de pluta nu afecteaza negativ arborele, fiind un proces benefic pentru acesta, dar si pentru mediul inconjurator, deoarece astfel poate absorbi, in medie, de cinci ori mai mult CO2. Produsele sunt fabricate in Europa, mai exact in Portugalia care este cel mai mare producator de pluta la nivel mondial. Avand un model unic, natural, fiecare piesa, prin textura sa, transmite mai departe povestea stejarului de pluta.

Municipiul Bucuresti Importator
  • Bine ati venit la Urbanpak, sursa ta pentru rucsacuri antifurt si rucsacuri laptop. Suntem dedicati sa va oferim cele mai bune produse, cu accent pe fiabilitate si servicii client. Lucram sa transformam pasiunea pentru rucsacuri inteligente intr-un magazin online in plina expansiune. Speram ca va bucurati de produsele noastre la fel de mult cat ne place sa le oferim.

Mun. Timisoara Distribuitor
  • Lavandiere a luat nastere din pasiune si daruire, din dorinta de a impartasi cu intreaga lume frumusetea lucrului facut de mana dar si frumusetea naturii. Lavanda nu mai are nevoie de nicio prezentare, folosita fiind in toata gama de cosmetice dar si in relaxare prin mirosul specific. Celelalte lucruri facute de maini pricepute si pasionate asteapta aprecierea dumneavoastra. Obiecte decorative, jucarii crosetate, rucsacuri dama, genti dama, ornamente de brad, marturii pentru evenimente fericite dar si multe altele va asteapta.

Bucuresti Producator
  • Firma noastra produce si comercializeaza articole de marochinarie din materiale textile si inlocuitori de piele de foarte buna calitate. Modelele create de noi aduc in tinuta clientilor nostri nu doar un plus de frumos si originalitate dar si utilitatea si comfortul dorit. Avem genti mici si cochete pentru plimbare cand nu-ti trebuie decat telefonul, cheile si portofelul, posete pentru servici incapatoare si practice, genti pentru shopping, genti pentru fitness, genti student practice si cochete pentru adolescenti, ghiozdane pentru scolarei, rucsacuri pentru excursii pe munte, genti de voiaj pentru cei mari si cei mici. Nota: Toate preturile contin TVA.

Botosani Producator
  • Firma este producator de articole bagajerie marca Northman. Producem si comercializam genti, rucsaci, echipament camuflaj, borsete, mape, portofele, banduliere, sacose, huse, ghiozdane, truse, etui, portfard, lanyard. Calitate excelenta la preturi de producator. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Lander produce si importa din 1994 produse de marochinarie (genti, rucsacuri, mape), produse promotionale (sepci, tricouri, polo, bluze, camasi, jachete) si ofera personalizare prin broderie, termotransfer, serigrafie. Suntem distribuitori colectia Fruit of the Loom, Stedman, Hanes, COFEE, Josh'Bag, Promodoro, James Harvest.

Bucuresti Importator
  • Delis.ro este o echipa de oameni entuziasti care se indreapta catre un singur obiectiv de mai bine de 13 ani - sa ofere bucurie clientilor lor. Cautam in permanenta ceva nou, extindem sortimentul, imbunatatim serviciile, astfel incat clientii nostri sa poata achizitiona nu numai accesorii de inalta calitate si la moda, cu economii maxime de timp si bani, ci si sa obtina emotii placute si memorabile pentru ei. Dorim cu sinceritate ca fiecare vizitator de pe DELIS.ro sa gaseasca exact ceea ce cautau: culoarea,  stilul potrivit, calitatea inalta - toate la cel mai bun pret. Scopul nostru principal este sa va multumim cu achizitia si sa reveniti la noi.

Municipiul Brasov Importator
  • Suntem proprietarul mai multor branduri de genti piele din Italia si facem vanzari online din 2014. Firma a fost infiintata in anul 1994. Massimo Castelli, este unul dintre bradurile noastre si a fost infiintat in 2013 in Firenze, Italia. Brandul nostru ofera genti piele fashion, confectionate la un nivel de calitate inalt cu preturi accesibile. Putem oferi urmatoarele servicii: - Development and production - Internal designer and stylist   - Prototype service - Profesional photos - Fast lead time -Packaging and logistic Avem clienti precum magazine, magazine online, agentii etc

Bacau Producator
  • KidsoRO este un magazin online care ofera jucarii de inalta calitate, rucsacuri scolare, haine pentru copii si multe altele. Sunt fabricate de marci de top si la preturi accesibile. In ea puteti gasi accesorii pentru copii, carucioare, biciclete, scutere si multe altele.

Bucuresti Transportator
  • Firma Menelv Borse Srl se ocupa cu comercializarea gentilor si rucsacelor, a echipemantelor militare. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0721321429.

Ludus Distribuitor
  • Privim cu satisfactie catre anii de activitate, care au evoluat urmand lectia respectului pentru traditiie seculare in marochinarie, ce constituie fundatia calitatii. Infiintata in anul 2007 de catre 2 ingineri, compania JJade Fashion Srl a cunoscut un progres continuu datorita managementului modern si a produselor de calitate, ajungand astazi sa lucreze pentru companii nationale si internationale de renume. In toti acesti ani, am acumulat o experientata vasta, care in cea mai mare parte se datoreaza clientilor nostri, care ne-au solicitat o varietate mare de produse la un standard inalt de calitate. Suntem o echipa dinamica ce raspunde pozitiv oricaror provocari. Noi am ales productia intocmai pentru a incerca sa fim cat mai aproape de cerintele clientilor nostri. Ne asiguram continuu ca lucrul cu compania noastra este o placere si ca produsele noastre au cea mai buna calitate. Povestea continua - Jade Fashion Srl se asigura in fiecare zi ca povestea merge mai departe, adaptandu-se nevoilor clientilor si urmarind continuu ca lucrul cu compania noastra sa fie o placere. Crestem si ne dezvoltam cu fiecare pas pe care il facema

Botosani Producator
  • Compania Rudy exista pe piata comertului din 1996, iar 2011 a inceput si activitatea de productie in propriile ateliere, bazata in special pe articole de marochinarie, lucrate in piele naturala. Am dezvoltat si dezvoltam in continare numeroase modele de posete, plicuri, rucsaci pentru femei si genti sau borsete pentru barbati.

Ploiesti Producator
  • Un nou inceput al unor brand-uri de renume MIS Valigeria va invita sa calatoriti intr-o noua lume a produselor italiene RV Roncato, Tuscanyleather, Magellano incantandu-va cu calitatea si eleganta lor. Acestea sunt puncte de reper pe harta pasiunii noastre pentru tot ce inseamna MIS Valigeria.(www,valigeria.ro)

Iasi Altul
  • Firma noastra va ofera produse diversificate de marochinarie din piele, inlocuitor si textile si produse de iarna caciuli, manusi piele si textil, fulare, caciuli blana, manusi de ski. Firma are magazine cu vanzare en detaille.

Sibiu Altul
  • Suntem o companie nou infiintata. Dorim sa avem un domeniu de activitate de interes national si dorim sa producem genti de calitate. Pe piata dion Romania exista multe produse, dar nu de o calitate sufiecnt de buna.

Alba Iulia Producator
  • Suntem producator de produse de ambalare, bun la imprimarea, personalizarea pungilor de hârtie, pungi de PVC, non PP ţesute saci, pungi şi PP ţesute, etc. de producţie nu se stabilesc numai în ceea ce priveşte standardele de calitate, dar, de asemenea, include, conştientizarea problemelor de mediu ca o caracteristică de performanţă al companiei www.sunupac.com

Shenzhen Producator
  • Societatea, in ciuda faptului ca este nou infiintata,mai exact in martie 2010,functioneaza suficient de bine si are o gama diversificata de produse. Domeniul principal de activitate este comertul cu amanuntul a mai multor produse cum as mentiona o parte dintre ele posete dama, genti voiaj, trolere, portofele dama si barbati, ceasuri dama si barbati, etc.

Braila Altul
  • Suntem o companie foarte mare si foarte cautata de tineri; o companie in care gasim tot ceea ce dorim si tot ceea ce ne place, o companie care a fost cautata din prima zi in care a aparut pe piata.

Bucuresti Servicii