Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Zamfco Natural S.r.l.

Curatenie Fara Egal!
0724788590,

Despre noi

Trimite mesaj
Zamfco Natural este mai mult decat o simpla firma de curatenie, cu o caracteristica delimitanta fata de ceilalti participanti pe piata curateniei: orientarea catre client.

Furnizam servicii de calitate, flexibile si adaptate fiecarui obiectiv in parte. Serviciile de curatenie oferite de noi includ: servicii curatenie birouri, servicii curatenie locuinte, servicii curatenie vile, servicii curatenie dupa constructor, servicii curatenie industriala, servicii curatenie sali de sport, bazine de inot. Ofertele noastre pentru fiecare locatie sunt realizate pe baza evaluarilor facute de echipe specializate. Fiecare client pentru curatenie este abordat individual.

Dispunem de o echipa tanara, eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia intr-o experienta placuta pentru clientii nostri.
Produse si servicii:
curatenie industriala, curatenie birouri, curatenie locuinte, curatire covoare, canapele, fotolii, curatenie curti, gradini, pivnite si altele
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Zamfco Natural S.r.l.
Persoana de contact: Zamfir Tatiana
Adresa: Str. M. Al. Averescu, Nr. 76/5
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0724788590