Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Verkauf Impex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Garaje si grajduri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Garaje din lemn

Mărimea garajului depinde de numărul de maşini ce vor fi parcate in incăpere. Această construcţie din lemn poate găzdui una, două sau chiar mai multe masini.

Garajul este construit din grindă ecarisată îmbinată in dublu lambă şi uluc şi chertări la capete, de aceea grosimea peretilor poate fi de 40 sau 65 mm grosime în functie de preferinţele clientului, iar la cerere garajul poate fi izolată în interior.

Podeaua (dacă este cazul) este concepută din dusumea de 20 mm grosime sau placă OSB, care se asează pe un grilaj din lemn.  

Structura acoperiş ului este confectionată din grinzi, pe care se asează lambriu de 20 mm grosime sau placă OSB.

La cerere aceasta poate fi izolată.

Pentru învelitoarea acoperisului se poate utiliza şindrilă bituminată sau ţiglă.

Uşile şi ferestrele sunt fabricate din lemn (esenta molid), la cerere ferestrele se pot echipa cu obloane.

Opţional peretele lateral poate fi completat cu o magazie (pentru lemne, accesorii de grădina sau altele).  


Grajduri din lemn

Se poate construi un grajd din diferite materiale precum lemn, cărămidă, chirpici etc..., dar la alegerea materialului  de construcție folosit de multe ori decidem și după conținutul portmoneului în corelație cu gustul nostru.

Un lucru trebuie știut, calul nu necesită construcții a fi ținut în construcții scumpe, de aceea îi convine la fel de bine și un grajd construit din lemn.

Lemnul, ca și material de construcție oferă o stare generală plăcută, fiind un material natural. Grajdul din lemn nu trebuie izolat, deoarece calul furajat corespunzător rezistă și la temperaturi  scăzute fără a se îmbolnăvi.
Din Gura in Gura