Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Texamet Grup Srl

0233226027, 0744399881

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea SC TEXAMET GRUP SRL poate furniza urmatoarele servicii:

- proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea de 0,4 kV.

- montaj, punere in functiune, intretinere si reparatii capitale a instalatiilor de ridicat cu sarcina maxima de 50 to.

Pentru realizarea serviciilor oferite societatea dispune de dotarea tehnico-materiala necesara si de personal calificat cu experienta.

Serviciile oferite fiind din domenii reglementate, firma detine Autorizatie ISCIR tip PT R1 si atestat ANRE tip B pentru proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea de 0,4 kV.

Societatea are implementat si certificat Sistemul de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2001 aferent activitatilor executate.

Firma a executat kucrari de punere in functiune si reparatii capitale a instalatiilor de ridicat la clienti cum ar fi SC MECANICA CEAHLAU SA, SC ZONOCERAM SA, SC PETROCART SA, SC TMUCB SA din P.Neamt; SC ROMANCERAM SA Roman; SC FORESTAR SA Tarcau; SC CONSTRUCTII SI SERVICII SA Sebes-Alba; SC AEROSTAR TRANSPORTURI FEROVIALE SA Bacau etc.

In domeniul instalatilor electrice interioare si a bransamentelor electrice firma a incheiat si finalizat contracte de executie si/sau proiectare instalatii electrice interioare cu diversi agenti economici din judetul Neamt dintre care amintim: "Palatul Copiilor" tutelat de Inspectoratului Scolar Judetean- Neamt, Inspectoratul Teritorial de Munca – Neamt, "Colegiul Medicilor" apartinand Consiliului Judetean–Neamt, SC TELEMSAT SA-P.Neamt (post de televiziune), SC YARNEA SRL-Savinesti, SC UNIVERSAL PROIECT SRL-Roman si diverse tipuri de bransamente electrice pentru utilizatori casnici si industriali.

Consideram ca eforturile noastre in a construi si fideliza un portofoliu de clienti reprezentativ in domeniile economice desfasurate ne recomanda ca un partener de incredere.
Produse si servicii:
lucrari de instalatii electrice interioare, lucrari de reparatii-montaj echipamente de ridicat, productie de perii colectoare pentru masini-unelte
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
Atestat ANRE tip B, Autorizatie ISCIR tip PT R1
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Texamet Grup Srl
Persoana de contact: Ungurianu Catalina
Adresa: str. Ana Ipatescu, nr. 5, bl. A7, ap. 31
Localitate: Piatra Neamt
Judet: Neamt
Telefon: 0233226027
Telefon mobil: 0744399881
Fax: 0233226027