Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu noi ai de castigat!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Culisanta aluminiu cu geam termopan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1285 lei Lei
Brand
M 9000 slide
Out Of stock
Descriere
Este un sistem pentru ferestre si usi glisante cu profilul pentru foaia mobila de 32mm grosime. Elementul de design specific acestei serii este marginea curbata - element ce confera ansamblului o personalitate deosebita. Tocul ofera posibilitatea de a fi taiat si la 90 grade, rezultatul fiind o linearitate distinsa, la care, in egala masura, contribuie accesoriile de inchidere incorporate. Sistemul este unul deosebit de flexibil, ideal pentru deschideri de marime medie.

Acest sistem poate fi folosit atat cu geam simplu cat si cu geam termopan. Greutatea unui canat poate ajunge pana la 80kg.
Sunt ideale pentru apartamente si aplicatii calsice, sunt sisteme pentru usi si ferestre glisante cu dimensiuni normale, desenat cu curbe netede, care ofera un rezultat estetic si functional perfect, asamblare usoara si cost redus. Este ideal pentru apartamente noi si pentru imbunatatiri in constructii vechi, sunt  ideale pentru toate aplicatiile arhitectonice, este un sistem complet pentru fereste cu deschidere simpla si basculanta, usi interioare, exterioare si vitrine. Curbe elegante si netede de linie exterioara si estetica care nu se demodeaza. Asamblarea simpla si usoara. Sistemele au fost certificate cu optime rezultate pentru etansietate, rigiditate si rezistenta la presiunea vantului.
UNA dintre foile culisante va poate fi plasa impotriva insectelor sau obloane!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura