Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Phoenix Energy Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou solar
8000 lei
Brand
PXE 3000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sa utilizǎm echipamente de captare şi conversie a energiei solare pentru utilizatori mici, produse şi furnizate de Phoenix Energy !

Să creştem eficienţa exploatării la consumator ! Deţinem controlul ! ENERGIE SOLARǍ GRATIS! Folosiţi CONCENTRATOARE SOLARE pentru prepararea apei calde menajere sau pentru incălzire. Datorită progresului tehnic deosebit, randamentul panourilor concentratoare faţă de bateriile de colectori este crescută, făcand ca amortizarea acestor sisteme complexe de incălzire solare să se facă in 1-3 ani, din cei 25 de ani de funcţionare la parametrii tehnici maximi. Durata de amortizare se reduce mai mult, dacă pentru incălzirea apei calde menajere se foloseşte o cantitate mare de combustibil convenţional ce urmează a fi economisit. Putem să incălzim apa menajeră şi să facem incălzirea locuinţei cu ajutorul gratuit al SOARELUI ! SOLUŢIA LA INDEMÂNǍ: Echipamentele Phoenix Energy.

Suntem in colaborarea strậnsă cu primăriile, direct interesate in dezvoltarea surselor de energii regenerabile pt. realizarea de economii importante. Este clară dorinţa consumatorilor, in general, de a reduce costurile cu consumul de energie, şi in special, a consumatorilor mici de a-şi putea administra/ controla ei inşişi consumul de energie. EFICIENŢA ENERGETICǍ -  PUTERE - SISTEM ORIENTARE AUTOMAT - PREŢ BUN

Concentratoarele solare dezvoltate de Phoenix Energy au următoarele avantaje (comparativ cu panourile solare existente pe piaţă a căror eficienţă a conversiei energiei este de aproximativ 50%):

Design&Materiale: - Cel mai competitiv pt. oglinda reflectoare şi absorber;- Design-ul propriu pentru construcţia absorberului, cu eficienţă termică superioară tuburilor vidate de ultima generaţie.

Puterea: - Productivitatea unui panou solar cu tuburi vidate este calculată funcţie de intrega deschidere cuprinsă de rama panoului, dar acest spaţiu conţine multe goluri care nu sunt iradiate de soare; - Concentratorul reflectă radiaţia solară (95%) căzută pe intreaga suprafaţă a oglinzii, concentrând-o in focar (absorbţie 94%) şi are pierderile termice semnificativ reduse in comparaţie cu panourile plane „tub vidat” - In general, 1mp de oglindă reflectoare are puterea generată de 2mp de panou solar cu tuburi vidate.

Orientarea: - Sistemul adaptiv, automat de orientare a parabolei dezvoltat de Phoenix Energy, asigură compensarea poziţiei oglinzii parabolice funcţie de mişcarea diurnă/ sezonală a soarelui, asigurând captarea maximului radiaţiei solare.

De ce energie solară? Este gratuită! Nu este influenţată în nici un fel de creşteri de preţ. Instalaţiile nu necesită practic nici un fel de întreţinere. Este regenerabilă şi nepoluantă.
COMPARAŢIE PRIVIND EFICIENŢA(PUTEREA) LA SUPRAFAŢA EGALA
Folosind aceste instalaţii solare pentru producerea apei calde menajere se pot realiza economii considerabile, de peste 80%. Amortizarea costurilor se face în maxim 3 ani. În cazul spaţiilor unde consumul de apă caldă menajeră este foarte mare (ex: hoteluri) sau prepararea acesteia se face cu consum de motorină, butan gaz, păcură, amortizarea acesteia se face în maxim un an. Daca prepararea apei calde menajere se face cu gaze naturale, amortizarea se realizează în aproximativ trei ani, ţinând cont că preţul gazelor va creşte. Durata de viaţă a instalaţiilor este de minim 25 de ani, iar garanţia lucrării de 2 ani.

RAMAN DIN CEI 25 DE ANI DE FUNCTIONARE A INSTALATIEI SOLARE Min. 20 DE ANI IN CARE APA CALDA ESTE GRATIS. PRECIZAM CA INSTALATIA SOLARA ARE IN COMPONENTA SA ACELEASI ELEMENTE CA O INSTALATIE DE INCALZIRE CLASICA (PE GAZE, MOTORINA, ETC.), CU DEOSEBIREA CA IN LOC DE CAZAN CU ARZATOR EXISTA COLECTORUL SOLAR.
Din Gura in Gura
Alte Produse