Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elpreco S.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem pentru canalizare Elpreco
Brand
Tuburi si camine din beton
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizat cu tehnologie performanta - tehnologia daneza Pedershaab - prin vibropresare, sistemul de canalizare din beton are o durata mare de viata datorita clasei betonului utilizat - C 32/40 si a garniturilor elastice integrate care asigura o etanseitate sporita.

In conditiile respectarii instructiunilor de manipulare, depozitare si conservare se asigura o garantie de 10 ani. Sistemul canalizare Elpreco cuprinde o gama dimensionala larga de tuburi de canalizare si camine de vizitare.

Sistemul canalizare Elpreco este format din elementele necesare realizarii unei canalizari complete prin montaj uscat.

Avantajele sistemului de canalizare Elpreco:

Durata lunga de viata si costuri reduse de intretinere
Sistemul de canalizare Elpreco are o garantie de 10 ani si durata de viata care depaseste 100 de ani.

Gama larga de dimensiuni:

Gama Elpreco cuprinde tuburi din beton simplu sau armat cu diametre nominale intre 250÷2000 mm si camine de vizitare cu diametre nominale de 1000 si 1200 mm.

Rezistenta superioara:

Rezistenta betonului creste odata cu trecerea timpului. Alte materiale pot suferi deformari, devieri sau isi pot pierde rezistenta. Capacitatea betonului de a suporta incarcarile deriva din propriile calitati structurale si nu se bazeaza pe rezistenta sau pe calitatea materialului de umplutura.

Risc redus de deteriorare in timpul instalarii:

Designul imbinarii si specificatiile garniturilor de cauciuc ofera o durata mare de viata si costuri reduse de intretinere iar protectia suplimentara din polistiren previne patrunderea prafului si a pietrelor in aria de etansare. Se asigura astfel o imbinare etansa si se reduce riscul deteriorarii in timpul instalarii.

Usurinta montajului:

Sistemele de canalizare cu tuburi din beton sunt proiectate pentru conexiuni simple in scopul de a reduce timpii de instalare. Gama dimesionala larga, standardizata a tuburilor din beton poate fi adaptata diverselor proiecte, garniturile elastice integrate facilitand montajul.
Din Gura in Gura