Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sanowin

0049(0)16099729037, 0049(0)16099729037

Despre noi

Trimite mesaj
De┼či grupul nostru de firme, inclusiv tradi┼úionalele firme hamburgheze Duncker fondata in 1886 WG Ahrens Co.Nachf. fondata 1876, Deters ┼či F. Krumme Sons fondat─â ├«n 1848, ca ÔÇô Importator & Exportatori de ceai, adunate la un loc au o varsta de 400 ani, noi suntem at├ót cunoscuti in Europa si "insiderilor".

├Än Hamburg, avem impreuna cu partenerii no┼čtri un "depozit" constant cu un volum de ceaiuri de aproximativ 300,000 kg.
  
"Grupul" nostru se poate numara în Germania, din cauza stocurilor existente de ceai, printre cele mai mari din bransa. Două treimi din cantitate sunt depozitate în cutiile lor originale, o parte în Europa re-exportate.

O treime, sunt furnizare la nivel national la magazine speciale ÔÇ×Tip Teehaus-uriÔÇť. Pentru buna derulare a livrarii se ocupa aproximativ 50 de angajati.
  
Volumul mare de depozitare al ceaiului se datoreaza
faptului a multiplelor varietati de calitate livrate, cum ar fi "First flush Darjeeling," sunt recoltate doar o dat─â pe an.
  
├Än consecin┼ú─â, un stoc p├ón─â la noua recolt─â este necesar. Acest lucru este valabil mai ales pentru multe specialitati chinezesti (vezi lista de pre┼úuri ale clientlui cu circa 600 soiuri), care se importa exclusiv pentru clien┼úi din ├«ntreaga Europ─â ┼či sunt stocate din motive climaterice in Hamburg.
  
Continua cre┼čtere, la nivel european, de concentrare ├«n industria alimentar─â ne for┼úeaza sa comutam canalele de distribu┼úie ┼či de extindere.
  
Livrariile la magazinele specializate sunt in continu─â sc─âdere, desi conform statisticii in Germania  
consumul de ceai e in crestere, si urmate de multe falimente.
  
Practic consumatorul cump─âra cu placere la Teefachgesch├Ąft, ├«n cazul ├«n care constat─â c─â are o ampla selec┼úie, de obicei, selectia de soiuri e de aproximativ 150. ├Än acela┼či timp, aceast─â achizi┼úie al consumatorului sa schimbat fundamental.

Consumatorul este, din cauza persisten┼úei ┼čomajului ┼či s─âraciei din cauza crizei financiare, economia
distrusa, nesigur si bineinteles precaut cand vine vorba sa cheltuie un bani in plus, platind preturiile la vanzare cu amanuntul foarte mari si cre┼čterea pre┼úurilor de v├ónzare cu am─ânuntul f─âr─â sfarsit.

Clientul a devenit mai sensibil la cheltuieli pentru cump─âr─âturi si face economie unde poate!

Un motiv pentru care cea mai mare cifra de afaceri a scazut dramatic la magazinele speciale de ceai.

În special în Germania, dupa un sondaj de opinie, cererea de înaltă calitate la ceai este foarte mare si se pune foarte mare accent pe ceai bio.

├Än nici o alt─â ┼úar─â din lume nu este calitatea de con┼čtientizare asa de mare la consumatorii de ceai ca ├«n Germania!
  
Ceaiul nu este numai o b─âutur─â popular─â, dar de asemenea, un important factor economic.

De asemenea, ati ┼čtiut c─â Germania este campion ├«n export de ceai?
Produse si servicii:
ceai, ceai din struguri rosii
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1848

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sanowin
Persoana de contact: Wilhelm Josef
Adresa: Dorfstr.1
Localitate: Hamburg
Judet: -
Telefon: 0049(0)16099729037
Telefon mobil: 0049(0)16099729037
Fax: 0049(0)
Website: http://www.sanowin.de