Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Forestry & biomass equipme

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie de procesare lemn de foc Balfor Continental 480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Balfor Continental 480 c
Out Of stock
Descriere
Balfor Continental 450

Masina automata de prelucrare si pregatire (in mod rapid si in conditii de siguranta) pentru lemn de foc pana la 48 cm in diametru. Sistem de taiere cu lant, despicator hidraulic puternic, cu banda de incarcare.
Actionare prin priza de putere a tractorului sau motorul electric.

Actionarea simpla, doar cu ajutorul unui joystick care cuprinde toate comenzile equipamentului confera o productivitate mare si o functionare sigura. Bustenii se pot aduce cu o masa (echipare speciala) la inaltimea de lucru.
Cu banda de avans lemnul se impinge pana la delimitatorul de lungime si apoi se taie. Lemnul taiat cade in canalul de prelucrare, unde este impins prin cutitul pentru maruntire cu o forta de 22 tone

Lemnul poate fi maruntit cu un dispozitiv de tip cruce in 4 elemente, i6 sau chiar in 8 buc.
Dispozitivul de maruntire tip cruce se regleaza foarte usor in inaltime printr-o cilindru hidraulic, astfel incat se poate ajunge intotdeauna in mijlocul lemnului. Cu banda transportoare lata cu lungimea de 4 m, lemnul de foc se elimina continuu. Banda transportoare cu telescopic in doua trepte.

Diametrul maxim de prelucrare de 48 cm si 4 pana la 6 metri in lungime. Compact, simplu, si foarte productiva. Pentru mai multe informatii, detalii tehnice si oferta, ne puteti contacta sau vizitati site-ul nostru:

www.utilajepentrupadure.ro

contact: 0785 267980

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura