Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Microfin Intec Srl

0723-640232, 0723-640232

Ceas de comanda cu program astronomic

Model:
ASTROLUX - Optim
Telefon:
0723-640232
Pret:
92
 

Detalii produs

Ceasul de comanda cu program astronomic Astrolux – Optim este un produs modern fiind destinat pentru comanda functionarii automate si optimizate a iluminatului public in localitati.

Fata de sistemele de comanda folosite in prezent si anume cu fotoreleu sau cu ceas programator obisnuit, noul produs conceput si realizat in premiera in tara noastra asigura corectia zilnica automata a orelor de aprindere si stingere a iluminatului public in functie de modificarea astronomica a orelor de rasarit si apus ale soarelui pentru coordonalele geografice ale locului de utilizare.
Ceasul programator ASTROLUX - Optim nu necesita intretinere in exploatare, are o precizie de mers foarte buna si se corecteaza automat la schimbarea orarului iarna-vara si invers.

Programul de comutare stabilit de operator nu este afectat de eventuale intreruperi de tensiune, ceasul mentinand in memorie ora si programul de functionare stabilit de operator, fara tensiune de alimentare, pe o durata de timp de peste 3 luni.

Comanda iluminatului public cu ceasul programator ASTROLUX – Optim elimina definitiv dezavantajul sistemului de comanda cu fotoreleu, care deseori este afectat de ceata, nor, depuneri de praf, etc.

Beneficii ale utilizarii produsului:

- Folosirea ceasului programator ASTROLUX - Optim permite optimizarea programului de functionare a iluminatului public prin introducerea unor decalaje acceptabile la ora de aprindere (cca 10...60 min) si la ora de stingere (cca 10...60 min) in scopul realizarii unui consum mai redus de energie electrica.

- Programul de comutare stabilit de utilizator la data candseface programarea se corecteaza automat (corectie astronomica) pe toata durata unui an, fara a fi necesare corectii repetate in functie de modificarea astronomica a orelor de rasarit si apus.

- Orele de comutare (aprindere si stingere) stabilte de utilizator nu sunt influentate de nor, ceata praf sau neglijenta, ceasul astronomic avand program complet automat pe toata durata anului.

- Ceasul ASTROLUX - Optim dispune de un program suplimentar pentru intreruperea iluminatului pe timp de noapte pe o durata de 30 min...4 ore 59min, acolo unde se apreciaza ca este posibil, in scopul de realiza economie de energie.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Microfin Intec Srl
Persoana de contact: Huian Gheorghe
Adresa: Sos. Iancului 4 - Ap.4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723-640232
Telefon mobil: 0723-640232
Fax: 021-2507741

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi