Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ziarul Flash

Ziarul Tau De Mica Publicitate
0265265691, 0740285514

Despre noi

Trimite mesaj
Într-o lume în permanentă transformare, nevoia de informaţie şi publicitate a devenit esenţială pentru succesul în afaceri. Mass-media a cunoscut o dezvoltare fără precedent şi, din multitudinea de oferte de publicitate e necesar să fie alese cele mai bune. Societăţile comerciale ştiu că succesul lor depinde adeseori de inspiraţia în alegerea partenerilor de care au nevoie într-un domeniul lor de activitate.

Înfiinţat în anul 1998, săptămânalul FLASH a devenit în foarte scurt timp liderul de piaţă în topul difuzării ziarelor locale pe segmentul de mare şi mică publicitate, poziţie pe care se situează şi în prezent.

Considerăm că există suficiente argumente pentru a alege ca partener media publicaţia FLASH şi din acest motiv vă prezentăm câteva dintre avantajele colaborării cu firma noastră:

• Publicaţia noastră are un număr mare de cititori din rândul tuturor categoriilor sociale şi a categoriilor de vârstă.
• Un număr de peste 25.000 de ziare vândute lunar în municipiul Tîrgu Mureş şi în celelalte localităţi ale judeţului.
• Avem peste 300 de abonamente distribuite la agenţi economici din judeţul Mureş care au spaţiu publicitar contractat în ziarul FLASH.
• Suntem cunoscuţi şi pe Internet prin adresa de web http://www.flash-online.ro, unde suntem accesaţi lunar de peste 50.000 de vizitatori. Site-ul e prezent pe primele poziţii la orice căutare în motorul de căutare GOOGLE a cuvântului flash, cuvânt care poate fi asociat cu orice alt cuvânt. Principalul avantaj este o rată de afişare foarte mare a reclamelor sau a anunţurilor preferenţiale în paginile structurate pe domenii, fapt ce ajută foarte mult la promovarea firmei pe care o administraţi. Scopul final este atragerea de către dvs. a potenţialilor clienţi sau colaboratori.
• Avem cel mai amplu format (64 pagini în format A3, din care 16 cu opţiune de inserţie a reclamelor în 2 culori: roşu-negru).
Produse si servicii:
editura, reclame, mica publicitate
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ziarul Flash
Persoana de contact: On-line Flash
Adresa: Tusnad 2/ 31
Localitate: Tg-Mures
Judet: Mures
Telefon: 0265265691
Telefon mobil: 0740285514
Fax: 0265265691
Website: http://www.flash-online.ro