Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid pentru muste cu feromoni Agita 10 WG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Agita 10 WG este un insecticid cu feromoni, adulticid pentru combaterea populatiilor de muste domestice. Se poate utiliza pentru uz casnic dar si in ferme.

Compozitie/100 g produs: 10 g thiametoxam si 0.05 % Z-9 tricosen, un feromon sexual puternic atragator pentru muste.

Indicaţii: produsul se utilizeaza in combaterea mustelor din ferme, abatoare, spatii de mulgere si procesare a laptelui, alte spatii tehnologice. Agita 10 WG nu se foloseste ca spray pentru spatii, ci se aplica direct pe locurile tinta prin pensulare sau pulverizare.

Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Se recomanda pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat si la interior dar si in spatiu exterior. Remanenta substantei aplicate poate ajunge la 3 luni in anumite conditii.

Mod de aplicare: se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru pentru suprafata de 80 – 120 mp perete/ tavan. Pentru uz casnic se vor folosi pulverizatoare, iar dilutia va fi de 20g de produs la 1/2L de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura