Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Favisan S.r.l

Sanatate de la natura

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Infiintata in anul 1992, Favisan S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lugoj, judetul Timis.

Compania Favisan S.R.L produce o gama larga de ceaiuri, tincturi, cosmetice naturale, tratamente naturale pentru boli grave, publicare reviste si carti cu tematica medicala. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Favisan S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
www.favisan.ro

Produse si servicii:
ceaiuri, tincturi, cosmetice naturale, tratamente naturale pentru boli grave, publicare reviste si carti cu tematica medicala
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO, GMP
Anul infiintarii:
1992
Date de contact
Numele companiei:
Favisan S.r.l

Persoana de contact:
Gidofalvi Anca

Adresa:
Str Constantin Diaconovici Loga, Nr. 36, Cod 305500

Localitate:
Lugoj

Judet:
Timis

Telefon:
0256/356686 0256/352891

Fax:
0256/356696