Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Apaeco Srl

0725268845, 0737906362

Despre noi

Trimite mesaj
Puturile de medie adancime (30-60m) se construiesc la cel de-al treilea strat freatic (acvifer) si vor fi tubate pe tub PVC de inalta presiune pn 12,5 bar in diametru de 110 mm, 125 mm, 140 si 160 mm.

Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cel de-al treilea strat freatic celelalte straturi freatice intalnite vor fi blindate (izolate) de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de-al treilea strat freatic. Debitele extrase oscileaza in functie de aportul freatic in acel areal si cuprinse intre 0,6 l/s si 0,9 l/s, dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului, respectiv HHs (inaltime hidrostatica), HHd (inaltime hidrodinamica), (Q 9debit maxim).

In functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii,bai,gradini) se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe, hidrofor, rezervor).
In cel de-al treilea strat freatic apa va intra in aductiune prin lateral (fundul putului fiind astupat) prin fante care vor fi imbracate in sablaj, cuart.

Se acorda o garantie de 24 luni de punerea in exploatare asupra integritatii coloanei de lucru (PVC) si asupra debitului de apa existent cu conditia respectarii conditiilor de exploatare scrise.
Produse si servicii:
foraje puturi, denisipari, piloni
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Apaeco Srl
Persoana de contact: Petrache Alexandru
Adresa: Slobozia
Localitate: Slobozia
Judet: Ialomita
Telefon: 0725268845
Telefon mobil: 0737906362