Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Agip Oso 46

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2800 lei Lei
Brand
Butoi 180 kg
Out Of stock
Descriere
Agip Oso reprezinta o gama de uleiuri utilizate in toate sistemele si echipamentele hidraulice.

Lubrifiantii Agip OSO sunt formulati din uleiuri de baza de natura parafinica, atent selectionate, aditivate antirugina, antioxidant si antiuzura (OSO 10-22, conform ISO-L-FD; OSO 32-150, conform ISO-L-HM). Pentru satisfacerea tuturor cerintelor practice, aceste uleiuri sunt formulate intr-o gama larga de viscozitati:

OSO ISO VG : 10,15,22,32,46,68,100,150

Proprietati si performante
Aceste uleiuri sunt destinate transmiterii de energie in instalatiile care utilizeaza fluide hidraulice.
Ungerea se asigura prin crearea unui film lubrifiant rezistent la sarcinile ridicate care apar intre componentele in contact cu miscare relativa datorita presiunii ridicate din sistemele hidraulice.

Specificatii si aprobari
Produsele AGIP OSO satisfac cerintele urmatoarelor specificatii: DIN 51524/2 HLP; AFNOR NF E 48603 HM; CETOP RP 91 H HM; DENISON HF-2; VDMA 24318; BS 423; HSD; ISO-L-FD (OSO 10-22 ); ISO-L-HM (OSO 32-150);
Produsele AGIP OSO sunt aprobate de urmatorii producatori:
- HYDROMATIC (REXROTH); HORBIGER HYDRAULIC; LINDE; SAUER; ZF-TE -ML 12

Utilizari

Uleiurile AGIP OSO sunt recomandate pentru utilizare in toate instalatiile de transmitere hidrodinamica a puterii, in sistemele hidraulice de control ca si in cele hidrostatice, folosite in mod curent in instalatiile tehnologice din diverse domenii: transport, constructii, minerit, chimie, metalurgie, constructii de masini, marina, aviatie etc.
Datorita influentei deosebite a viscozitatii asupra eficacitatii instalatiei hidraulice, valoarea viscozitatii este recomandata de proiectantul utilajului. De regula, uleiurile cu viscozitati reduse sunt folosite in utilaje cu viteze mari si echipamente de precizie, in timp ce uleiurile cu viscozitati mai mari sunt recomandate pentru viteze mici si presiuni ridicate. Uleiurile AGIP OSO sunt utilizate nu numai ca fluide hidraulice, dar si ca lubrifianti pentru lagare cu solicitari severe, reductoare etc., unde conditiile de operare impun caracteristici antiuzura speciale.
De asemenea, se pot folosi cand se doreste efectuarea de economii prin reducerea numarului de uleiuri dintr-un utilaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura