Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Andan Impex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou video LED
Brand
LED RGB, P20, P16,P10
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panoul publicitar video cu tehnologie LED RGB pentru publicitate stradala, este un produs multimedia ce sclipeste din punct de vedere al semnalului optic, electronic si acustic procesat prin noua tehnologie multimedia.

Panourile publicitare video utilizeaza semnale video de tip TV, VCR si DVD, furnizeaza imagini dimnamice si animate grafic de o complexitate foarte mare si include diferite metode de afisare a imaginilor pe display. Avand in vedere locul amplasarii produsul corespunde solicitarilor de protectie impotriva intemperiilor, diferentelor de temperatura si radiatiilor solare, realizat cu tehnologii waterproof, sun-screen, antistatic, damp proof, anti-freeze. Dimensiunea cabinetului este de 1280 mm x 960 mm, suprafata ecranului fiind data de multiplu dimensiunii cabinetului (de exemplu 2560 mm x 1920 mm) avand o distanta intre pixeli de 20 mm si o densitate a pixelilor de 2500/mp.

Rezolutia unitatii in pixeli reali este de 64 puncte x 48 puncte, iar in pixeli virtuali este de 128 puncte x 96 puncte.
Din Gura in Gura