Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Silcoprest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Silcoprest Srl
Rating si Pareri
10
0 stars: Fara rating 10 pareri
#13071 din 13071 de Companii din Constructii
Membru Gratuit din 2007
  • Parerea ta conteaza!
    Fii primul care lasa o parere. Ne va ajuta sa promovam pe Bizoo doar firme cu produse si servicii de calitate.
Scrie o parere
Silcoprest Srl Silcoprest Srl 0350408433 Str. Henri Coanda, Nr. 40, Rm Valcea, Valcea
Produse si servicii

lucrarii civile si de geniu date la cheie, proiectare    sf. pt. caiet sarcini precum si doc. pentru avize acorduri c.u. si autorizatie constructie, asistenta si consultanta tehnica


Tipul companiei

Prestator servicii


Piata de desfacere

Romania


Nr. angajati

11-50


Anul infiintarii

1997

Despre noi
Suntem prezenti pe Bizoo.ro din 2007!
Proiectare si executie

In atentia antreprenorilor generali si firmelor de constructii care doresc sa participe la licitatiile publice organizate prin SEAP pentru lucrari de PROIECTARE ?

Constructii civile, industriale si agricole; lucrari de imbunatatiri funciare;

Sisteme de alimentare cu apa si canalizare in mediul urban si rural, proiectare si executie statii de epurare si statii de tratare a apelor:

Societatea SC SILCOPREST SRL RM VALCEA, poate intocmi proiecte tehnice de orice complexitate precum si documentatiile si avizele necesare pentru obtinerea autorizatiilor de construire a tuturor categoriilor de constructii inclusiv locuinte.

Societatea noastra activeaza in acest domeniu de peste 15 ani si detine resurse umane, relatii inter societatii si toata logistica necesara (retea de calculatoare performante de ultima generatie, programe de calcul specializat, programe de intocmire antemasuratori si devize, plotere si imprimante etc) dar mai ales experienta indelungata in intocmirea proiectelor tehnice in toate fazele precum si a documentatiilor pentru participare la licitatii publice si derularea acestui tip de lucrari.

In cazul in care doriti sa participati la licitatii publice organizate in SEAP pentru proiectare si executie, nu ezitati sa ne contactati pentru a participa in subcontractare sau asociare pentru partea de proiectare.

S.C. SILCOPREST RL RM VALCEAI
J38/294/1997, Municipiul RM VALCEA, Judetul VALCEA

Date de contact:
Tel./Fax.: 0350408433;
Mobil: 0723010356
Din Gura in Gura