Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zeolites Production Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament foliar importiva daunatorilor ZeCo
31 €
Brand
Sac 10 kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratamentul natural impotriva daunatorilor pe baza de zeolit clinoptilolitic a fost conceput in scopul de a elimina insectele daunatoare culturilor de orice tip dar si molustele ce se hranesc cu plante si pot produce daune considerabile acestora.

Pentru eliminarea daunatorilor se folosesc pe scara larga insecticide chimice care au o toxicitate puternica, dintre acestea cele organice sunt cel mai utilizat tip de insecticid in zilele noastre, majoritatea fiind substante chimice sintetice.

Mai mult decat atat insectele pot dobandi treptat o rezistenta la insecticide chimice ca urmare a expunerii repetate la acestea. Un insecticid chimic care a fost initial eficace poate pierde ulterior toata actiunea sa asupra insectelor.

ZeCo Foliar este un produs anorganic, 100 % NATURAL, ce nu are efecte adverse asupra plantelor, a oamenilor sau animalelor ce intra in contact cu acesta si nu duce la poluarea mediului inconjurator.

ZeCo Foliar este micronizat extrem de fin datorita macinarii foarte eficiente si pur din punct de vedere microbiologic datorita tratamentului termic la care este supus.
Pentru ca este un produs 100% NATURAL se poate utiliza si in culturile ecologice, produsul fiind Certificat ecologic de catre EcoCert Franta.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura