Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Centrul De Medicina Alternativa Zegetina

Produse naturiste de calitate
0751253001,

Despre noi

Trimite mesaj
Zegetina – pagina ta de sanatate! Magazin online de produse naturiste Calivita, terapii (tratamente) naturiste personalizate.

Magazinul online Zegetina va ofera produse naturiste Calivita la pret de distributie. Gama de produse naturiste Calivita cuprinde peste o suta de produse dintre cele mai variate: vitamine, minerale, multivitamine, antioxidanti, suplimente alimentare pentru digestie usoara, produse naturiste pentru slabit, produse diverse care ne ajuta in cazul diferitelor disfunctii ale organismului.

Produsele naturiste Calivita sunt obtinute avand la baza experienta milenara a omenirii, de la vechile popoare europene sau asiatice, la popoarele bastinase din america de nord sau de sud, toate trecute prin filtrul tehnologiei moderne capabile sa pastreze nealterate proprietatile terapeutice ale plantelor obtinute prin metode si din zone ecologice.

Totodata va oferim sprijin in alegerea corecta a acestor produse, astfel incat sa beneficiati de o terapie  naturista personalizata care sa aiba eficienta maxima. Aveti acum la dispozitie si doua produse electronice capabile, unul sa va refaca structura energetica a organismului si celalalt sa va ofere apa filtrata si ionizata care va incetini imbatranirea.

Va oferim de asemenea o oportunutate unica de afaceri, un sistem de franciza personala, fara investitii, tot ceea ce aveti nevoie este dorinta dumneavoastra de a va ajuta semenii si de a va schimba viata, in schimbul a 1-2 ore zilnic de activitate. Intrand in minunata lume a network marketingului veti descopei bucuria de a va ajuta semenii, de a desfasura o activitate cu placere si care va va aduce venituri capabile sa va schimbe viata.

Accesati www.zegetina.ro pentru mai multe detalii legate de produse si terapii naturiste si posibilitatea de a va schimba viata.
Produse si servicii:
produse naturiste Calivita, terapii, tratamente naturiste, suplimente pentru digestie usoara, tratamente cu produse naturiste, suplimente alimentare naturale, produse Calivita pentru slabit
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Centrul De Medicina Alternativa Zegetina
Persoana de contact: Paun Liviu
Adresa: Str. Stadion, Bl. L5, Sc. 1, Et. 1
Localitate: Filiasi
Judet: Dolj
Telefon: 0751253001
Website: http://www.zegetina.ro