Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Zebrapay Srl

Simplu Si Rapid
0314329996,

Despre noi

Trimite mesaj
ZebraPay este o companie care ofera servicii de intermediere a platilor de la consumatorii finali catre furnizorii de produse si servicii.

ZebraPay implementeaza o retea nationala de terminale de plati, localizate in zonele cele mai importante de interes public, pentru a oferi oamenilor serviciile cele mai rapide si de buna calitate pentru plata facturilor. Rapiditatea, plata facturilor intr-un singur loc, usurinta platilor, securitatea tranzactiilor, sunt decat primele avantaje cu care acest nou concept vine in intampinarea consumatorilor.

ZebraPay a dezvoltat noul sistem de plati instant, de tip selfservice, care raspunde nevoilor unui numar mare de clienti din Romania.

Pornind de la ideea ca tot mai multi romani apeleaza la metode moderne, alternative, de plata (online, card bancar, terminale de plati, etc.) si de la faptul ca, in acelasi timp, ideea de concept store/one-stop shop este tot mai agreata de consumatori, am dezvoltat aceasta solutie, care sa conduca la cresterea gradului de satisfactie atat al consumatorilor, cat si al furnizorilor de servicii.
Produse si servicii:
servicii de intermediere a platilor de la consumatorii finali catre furnizorii de produse si servicii
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Zebrapay Srl
Persoana de contact: Pay Zebra
Adresa: Bulevardul Dacia, Nr. 153-155, Etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0314329996
Fax: 0314329996