Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Meditatii limba romana
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Evaluarile nationale si examenele de admitere se apropie cu pasi repezi. Asa ca va invitam sa participati la orele mele de meditatii la limba si literatura romana, clasele 1-8, evaluare nationala si admitere la facultati Academia de Politie si Drept. Mediu de lucru placut, metode de predare moderne, centrate pe elev si rezultate vizibile din primele luni.
-sedinte de pregatire  limba romana cls 1-4: 40 lei sedinta 2 ore
-sedinte de pregatire limba romana cls 5-6: 45 lei sedinta 2 ore
-sedinte de pregatire limba romana cls 7-8: 50 lei sedinta 2 ore
-pregatire evaluare nationala cls 8 la limba romana: 50 lei sedinta 2 ore
-meditatii engleza nivel incepator si mediu pentru elevi clasele 1-8: 50 lei sedinta 2 ore
-pregatire admitere pentru Academia de Politie si Drept: 60 lei sedinta 2 ore
-meditatii istorie BAC si admitere la politie: 60 lei sedinta 2 ore
-pregatire notiuni introductive de drept pentru admiterea la facultatea de Drept: 60 lei sedinta 2 ore
-meditatii limba romana pentru straini: 65 lei sedinta 2 ore
Rezultate obtinute si calificari:

-Locul I pe judet la olimpiada de geografie, 2006, si participarea la etapa nationala a concursului, la Brasov.
-Locul I pe judet si calificare la etapa nationala a olimpiadei de istorie, Suceava, unde am obtinut un premiu special cu nota 8,75.
-Stagiu de practica la Institutul Diplomatic Roman, iulie 2007.
-In 2009 am participat la proiectul organizat de Asociatia Pro-Democratia, 31 mai - 1 iunie 2009, fiind, ulterior, selectata pentru efectuarea unei vizite la Bruxelles la institutia Parlamentului European.
-In perioada 10 - 25 iunie 2009, am absolvit cursurile Scolii de vara cu tema “Business Development within Globalisation and European Union”, organizata de Universitatea Romaano-Americana in parteneriat cu Universitatea din Alabama Huntsville.
-In perioada 2006-2011, am absolvit cursurile modulului psiho-pedagogic, nivelul I si II, organizat de catre Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, obtinand certificate de absolvire pentru fiecare nivel in parte.
-In anul 2012, am participat la proiectul international din cadrul programului european “Youth in Action”,  intitulat “Pangea of Democracy”, desfasurat la Agri, Turcia, 30 iunie - 8 iulie.
-In perioada 4-16 martie 2013, am participat la Scoala de primavara cu tema “Human Trafficking, Public Health and Law”, organizata de Universitatea Romano-Americana, in parteneriat cu Universitatea din Siena si Universitatea din Yale, Siena, Italia.
Din Gura in Gura