Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

SC Zarall Trading SRL

0745773525,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Zarall Trading SRL
Zarall Trading Srl este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 2014.

Compania, cu sediul principal in Sibiu, este importatoar si distribuitor de produse de unica folosinta, menaj si curatenie, ambalaje, lumanari,dulciuri, diverse produse alimentare etc.

Zarall trading detine o gama larga de produse oferite spre comercializare. Numarul acestora depaseste 800 de articole.

Inca de la inceput am urmat o politica sustinuta in vederea imbunatatirii ofertei de produse astfel incat sa putem oferi clientilor nostrii tot ceea ce cauta si au nevoie in dezvoltarea afaceri lor.

Pentru noi este important ca fiecare client al nostru sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama larga de produse de calitate la preturi atractive cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim o gama larga de produse de ambalat: caserole din plastic si aluminiu, PET, polistiren expandat, hartie pentru cuptor, folii din aluminiu, produse de hartie si carton, produse din polietilena, sacose, saci menaj, hartie de ambalat, vesela si tacamuri de unica folosinta, articole decorative si party, maturi, galeti, mopuri, perii, umerase detergenti, dezinfectanti, hartie igienica, servetele articole de menaj, cat si o gama variata de dulciuri bauturi nealcolice si produse alimentare de baza etc.
Produse si servicii:
produse de unica folosinta ambalaje, articole de bricolaj, menaj, sanitare si de curatenie,dulciuri,bauturi si produse alimentare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC Zarall Trading SRL
Persoana de contact: Miholca Lazar
Adresa: Str. Magheranului, Nr. 46
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0745773525