Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ingrasamant Organic Universal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Organic Universal  este un ingrasamant organic complex de    o inalta eficienta - 100 % natural, microbiologic pur (steril) cu    aciditatea    corectata, fara impuritati si conservanti de origine naturala sau chimica.

Ingrasamantul este fabricat dupa o tehnologie adecvata brevetata la OSIM,    prin    metoda tratarii, prelucrarii si neutralizarii intr-o instalatie speciala a dejectiilor de pasari crescute pe asternut. In procesul de fabricatie sunt    folosite materii prime pure, suta la suta naturale -  dejectii de pasari in amestec cu    asternut de origine organica (pai, rumegus, turba separat sau in combinatie).
Scopul este obtinerea celor mai ridicate standarde in ceea ce priveste ocrotirea mediului ambiant, eficacitatea si calitatea produselor fabricate.

Ingrasamantul contine toata gama de substante nutritive in proportia biologica echilibrata: macro- si microelemente (usor biogegradabile si dizolvabile in apa), substante biologice active complet necesare plantelor si capabile sa mareasca suficient fertilitatea solului. (Aceste substante nutritive sunt foarte importante.    

Lipsa    lor poate perturba procesele bio-chimice care au loc in plante, ceea ce duce la pierderile cantitative si calitative ale productiei obtinute.)

Ingrasamantul avnd in compozitia sa un amestec de enzime proteice naturale asigura    absorbtia azotului din atmosfera  unde el este in proprtia de 78 %, prin stimularea activitatii anumitor bacterii de sol.

In ingrasamant lipsesc bacteriile patogene si semintele incoltite de buruieni, sunt reduse la minimum concentratiile elementelor periculoase (cu mult fata de valorile admise) si    aciditatea ( pH: 6,8 – 7,2 , neutru )    ceea ce il face practic inofensiv pentru folosire.

Fertilizant universal pentru: cereale, porumb,     cresterea rasadului; legumicultura – inclusiv sere, solarii, iar pentru cultura cartofilor actioneaza si ca insecticid natural impotriva gandacului de Colorado; viticultura; pomicultura; capsuni;         plante tehnice, in    special sfecla de zahar, floarea soarelui, rapita; gradinarit; gazon; cultivarea si restabilirea vietii florilor etc..
- rata de aplicare fata de gunoiul de grajd    ( balegar compostat, mranita )    este
    de    15 - 20 ori mai mica;
- randamentul recoltei, in functie de cultura, creste cu    30 - 40    %     incepand cu
    primul an de aplicare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura