Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Vasile Catalin Marian Pfa

0771356251, 0771356251

Despre noi

Trimite mesaj
Oferim pachete de hosting pentru toate nevoile, fie ca ai un site de prezentare sau magazin online, cu siguranta vei gasi solutia potrivita, atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului.

Domeniile tale vor fi gazduite in cele mai bune conditii pe serverele noastre. Serviciile de care beneficiezi sunt monitorizate in permanenta astfel incat sa se asigure o buna functionare a acestora.

Ce calitati definesc gazduirea web oferita de noi

Calitatile ce definesc echipamentele noastre, precum si intregul sistem sunt redundanta si stabilitatea. Calamitatile naturale sau evenimentele neprevazute nu vor afecta serviciile de hosting, deoarece avem un sistem de generatoare si surse duble de curent care alimenteaza echipamentele.

Datele tale sunt in siguranta pe discurile noastre, acestea fiind configurate RAID, care este o matrice redundanta de discuri, cu o arhitectura prin care datele se distribuie pe mai multe discuri.

xServere.RO reprezinta expresia seriozitatii si a calitatii in tot ceea ce realizeaza. Noi lucram numai cu echipamente hardware si software profesionale si nu ne oprim aici, ci le selectam pe cele mai bune din categoria lor, de la firme recunoscute pe plan international.

Calitatea si performanta stau la baza sistemelor si echipamentelor noastre, deoarece acestea, impreuna cu factorul uman, ne asigura buna functionare.
Alegerea pachetului de hosting potrivit

Alegerea pachetului potrivit este un pas care necesita atentie, deoarece functionarea perfecta a site-ului este conditionata de acest pas.

Pachetul de gazduire potrivit se alege in functie de resursele pe care le foloseste site-ul. Echipa de la suport iti sta la dispozitie daca nu stii cu siguranta care pachet de hosting este cel mai potrivit site-ului.

Pe parcurs ce site-ul tau creste si consuma mai multe resurse in orice moment se poate face un upgrade la un pachet mai mare.
Produse si servicii:
web hosting, dedicated servers, VPS servers
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vasile Catalin Marian Pfa
Persoana de contact: Catalin Marian Vasile
Adresa: Caprenis
Localitate: Caprenis
Judet: Gorj
Telefon: 0771356251
Telefon mobil: 0771356251