Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xenedu Trading Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica Decra
Brand
Roman
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avantajele tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala DECRA ICOPAL sint:

- Protectia otelului  este asigurata prin galvanizare la cald cu 275 grame zn/mp sau la rece cu Aluminiu Zinc, dupa cele mai exigente norme, protectia suplimentara este data de stratul de vopsea epoxidica si termoflexibila deoarece ca marea majoritate a metalelor si aluminiul si zincul sint afectate de oxidare, suprafata superioara este acoperita cu granule de roca naturala fixate cu ajutorul unei rasini consolidata termic . Granulele de roca naturala, rezistente la radiatiile ultraviolet, sint incorporate intr-un strat de lac ceramizat, ce joaca si rolul de finisaj final.
- Greutate redusa (6.8kg/mp)
- Modul de imbinare si fixare confera eficienta maxima chiar si la pante de 8 grade.
- Sistemul de prindere in cuie speciale DECRA in plan paralel cu sarpanta ne ofera o rezistenta marita.Forta portanta a vintului se elimina. Prindere solida a modulelor in 10 cuie pe mp.
- Se elimina sistemul costisitor de parazapezi, tigla metalica cu acoperire de piatra retine zapada si elimina riscul caderilor necontrolate de zapada provocand avarii importante a bunurilor aflate pe linga cladiri, deformarea  jgheaburilor
- Tigla Decra este conceputa sa permita drenarea optima a apei, sa amortizeze sunetul ploii, sa protejeze de fulger si de caldura soarelui.
- Coeficientul scazut de carbon ofera o maleabilitate marita.
Din Gura in Gura