Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xango
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment natural Xango Juice
Brand
Nectar din mangostan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Supliment natural, bogat in Xantoni, cu puternic efect antioxidant si anti inflamatoriu, contine 99% suc natural din fructul de mangostan intreg si pireu de fructe.

Disponibil in sticle de 750 ml.

Modul de utilizare:
Ca supliment alimentar 30-90 ml./zi, jumatate dimineata si jumatate seara.

8 Motive pentru care mangostanul este bun pentru organism:

1. Sustine sanatatea sistemului circulator.

2. Sprijina sistemul imunitar.
Infamatia este unul dintre primele raspunsuri ale sistemului imunitar in cazul unei infectii. Simptomele includ de obicei inrosirea sau umflarea, ambele cauzate de o crestere a fluxului sanguin.

3. Sprijina cartilajele si incheieturile.
Cartilajul este un tesut conjunctiv dens care se afla in incheieturi, coaste, ureche si nas. Incheietura din genunchi este cea mai complexa incheietura din intreg organismul, totodata este si cea mai expusa la accidentari.

4. Promoveaza sanatatea sistemului respirator. Partea superioara a tractului respirator poate fi afectat de schimbarile climatice sezoniere, astfel este foarte important sa mentinem sanatatea sistemului respirator tot timpul anului. Unele studii demonstreaza ca antioxidantii au un rol benefic in acest process.

5. Mentine sanatatea intestinala.
Tractul gastro-intestinal - format din gura, faringe, esofag, stomac, intestinul subtire si gros – este parte importanta a sistemului imunitar.

6. Ingrijeste pielea. Pielea este cel mai mare organ al corpului si cea mai mare bariera in fata bolilor.Privarea pielii de substantele nutritive de care are nevoie duce la declinul functiilor lui. Eruptii cutanate umede si uscate si alte incalcari ale integritatii pielii reduce capacitatea de protejare a corpului.

7. Oferă suport pentru sistemul antioxidant al organismului. Daunele cauzate de radicalii liberi sint cauza principala a procesului de imbatranire. Suplimentarea cu o retea de antioxidanti produsi de mama natura s-a dovedit a fi cea mai buna cale de a sprijini sistemul antioxidant al organismului.

8. Reducerea deficitului nutritional global.
Termenul “malnutritie” ne aduce aminte de imagini ale unui copil gol cu membre scheletice, burta umflata si ochii adinciti in obraji. Dar in America si Europa malnutritia este asociata cu imaginea unui adolescent obez sau al unui adult cu burta mare umflata de bere. Ne alimentam necorespunzator si murim din cauza unor boli asociate stilului de viata patologic. Pentru a functiona corespunzator corpul depinde de o aprovizionare adecvata si cuprinzatoare cu nutrienti. Dieta noastra moderna nu furnizeaza acesti nutrienti.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse