Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
WWS Technology Trade
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Presa de peletizat Kovo Novak
Brand
LM72, LM722, LM872
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kovo Novak
La baza constructor de masini agricole KOVO NOVAK a inteles acum 20 de ani ca peletizarea resturilor cerealifere este benefica. Intre timp tehnologia dezvoltata este bazata pe producerea peletilor din material lemnos ceea ce face ca utilajele sa fie mai rezistente d.p.d.v. mecanic. Solutiile oferite de Kovo Novak sunt complete: de la alimentare semi-automata la omogenizare, desprafuire sau maruntire.

Cu un design unic referitor la dimensiunea și caracteristicile sale presele de peletizat LM sunt de neegalat in piata. Cu o capacitate de productie de peleti intre 40-600 kg/h acestea sunt proiectate pentru a functiona daca este necesar chiar si 24/7. Două prese de peleti pot fi operate cu ușurință în același timp de o singură persoană.

Unitatea granulare constă dintr-un buncăr de alimentare prevazut cu transportor cu snec cu posibilitate de dozare a cantitatii de material ce este alimentata in camera de presare prin setarea vitezei de alimentare; presa de peleti si unitatea de desprafuire si racire.

In timpul procesului peletii care nu corespund si praful și sunt returnate de către un melc spirală inapoi in rezervorul de alimentare și sunt supuse din nou procesului de granulare. Peletii finiti pot fi descarcati fie in recipiente pregatite sau se poate monta o banda transportoare care sa descarce peletii in saci de mari dimensiuni.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura