Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Noriad&Partners Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ochelari de soare Wiley X
392 lei
Brand
RUSH Smoke Grey Lens
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cand te distrezi periculos, ar fi cazul sa porti o pereche de ochelari care sa-ti asigure protectia.

Seria Active este creata pentru acele activitati ce presupun efort fizic (suport nazal si terminatiile bratelor din cauciuc, pentru o fixare sigura).

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special (nylon triloid) care le asigura o rezistenta de neegalat, fiind aproape indestructibile. Ramele Wiley X pot fi prevazute cu lentile cu prescriere medicala (dioptrii +6/-6).

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE. Lentilele gri fumuriu asigura un grad  maxim de reducere a luminozității, nu distorsionează culorile si sunt excelente în condiţii de lumină puternică / strălucitoare (grad de transmitere a luminii: 15%).

Tehnologia lentilelor Wiley X include de asemenea, o combinatie de 8 straturi care le asigură caracteristici precum: rezistentă si duritate, claritate si contrast unice, protectie anti-UV, antireflexivitate, rezistență la zgârieturi, antiaderenta apei, sãrii si a gheţei.

Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri).

Întrunesc sau depasesc standardele optice şi de impact la mare viteză şi siguranţă ANSI Z87.1-2003 (test american echivalent al testului european EN.166).

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X, lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur.
Din Gura in Gura