Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Noriad&Partners Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ochelari de soare Wiley X
436 lei
Brand
TALON SMOKE/CLEAR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ramele acestui tip de ochelari sunt fabricate din nylon triloid, ceea ce face ca acest model sa fie unul super-rezistent, usor si confortabil. Ramele au fost supuse si au trecut de exigentul test american STANAG V50, acest lucru dand incredere utilizatorilor care poarta acesti ochelari in locuri in care diverse fragmente ii pot rani la ochi.

Piesa de fixare a ochelarilor pe nas este fabricata dintr-un material flexibil si cauciucat - neopren -, acesta ajutand ramele sa-si pastreze pozitia pe care utilizatorul o doreste.

Acest tip de ochelari se livreaza cu doua categorii de lentile, clare si fumurii.

Ofera protectie 100% impotriva radiatiilor UV-A, UV-B si UV-C.

Acest model se livreaza impreuna cu o caseta protectoare Wiley X si cu o curea elastica, care poate fi montata pe rama ochelarilor, pentru a asigura un confort optim.

Aprobarea ANSI obtinuta pentru toate tipurile de ochelari Wiley X, arată că Wiley X nu numai că produce ochelari de soare cu un design atragator, dar include si siguranţă în modele sale. ANSI reprezinta testul SUA, care este compatibil cu testul european EN.166., test care vă permite să purtati ochelari de siguranţă.

Acest model de ochelari este aprobat in conformitate cu cerintele ANSI si deasmenea aprobat ca urmare a expertizarii in cadrul testului militar cu fragmente MIL-PRF-31013. Acest test militar cuprinde toate tipurile de teste cu fragmente de toate dimensiunile, atat la viteza inalta cat si joasa.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura