Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
West Rent A Car
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchirieri masini Chevrolet Cruze
33 €
Brand
Inchirieri masini Chevrolet Cruze
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriaza Chevrolet Cruze in Timisoara

Chevrolet Cruze cu motor de 2.0 diesel si 150 CV este o masina din clasa mare, spatioasa, cu un consum in medie de 6,5 l/100 km, este masina potrivita pentru o familie numeroasa. Marca Chevrolet este una dintre cele mai prestigioase din istoria automobilelor, marca care face parte din General Motors, faimosul brand-american. Sigur ca prestigiul sau nu mai este ceea ce a fost odata, cand vine vorba de masini mici, cum ar fi Matiz si Chevrolet Spark, dar atunci cand se afla in spatele unui foarte bun sedan standard la fel ca modelul Cruze, imagine de brand straluceste din nou.

Chevrolet Cruze este la fel de impresionant la exterior si cat si la interior, oferind spatiu care poate gazdui confortabil cinci adulti. Elementele de design specifice Chevrolet cum ar fi farurile curbate, stilul atletic al unui coupe si grila frontala puternica, cu siguranta va convinge ca ramane modelul cel mai convingator pentru inchirieri masini in Timisoara.
Versiunea Chevrolet Cruze propusa de West Rent a Car cu un motor diesel de 2.0 Litri si 150 CV, include in pretul inchirierii: TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati. West Rent a Car aplica o taxa fixa de 10 € in situatia de Preluare-Predare masina in afara programului (de la 21:30 - 08:00) din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura