Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
West Rent A Car
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchirieri auto Timisoara - Renault Clio
20 €
Brand
Inchirieri auto Renault Clio
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriaza Renault Clio in Timisoara

Renault Clio cu motorul de 1.2 benzina 73 CP este o masina din clasa compact, confortabila si moderna, potrivita pentru inchirieri auto atat pentru tineri, cat si pentru familie.

Noul Renault Clio isi permite un mic facelift, care se aplica la partea din fata si din spate a masinii. Cea mai importanta inovatie este introducerea de noi faruri redesenate si dotate cu C-Forma completa tehnologia Pure Vision LED (disponibil in functie de versiune). In fata, in plus, grila frontala si partea de jos a grilei au fost reproiectat, cu dimensiuni mai generoase. La partea din spate, New Renault Clio are un spoiler actualizat cu linii mai puternice. Gratie interiorului confortabil, cu materiale de inalta calitate si finisaje rafinate.

Renault Clio are o lungime totala de 4,063 m, interiorul este realizat din material plastic de buna calitate, ideala pentru traficul urban, dotata cu un motor pe benzina de 1.2 , 73 CV, cutie de viteze manuala cu 5 trepte, aer conditionat manual, 4 airbag-uri, abs, cu un consum mixt de 6 %, radio cu CD-uri, radio MP3, USB, inchidere centralizata, controlul tractiunii, ESP, faruri de ceata, scaune stofa, servo directie, Emisii de CO2 166g / km.
Versiunea propusa de West Rent a Car pentru inchiriere Renault Clio 1.2 benzina, include in pretul inchirierii: TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati. West Rent a Car aplica o taxa fixa de 10 € in situatia de Preluare-Predare masina in afara programului (de la 21:30 - 08:00) din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura