Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi rigide din PVC expandat rezistente UV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Placi rigide din PVC rezistent UV
Out Of stock
Descriere
Placile rigide din PVC sunt formate dintr-un miez de PVC expandat de culoare alba, iar cele doua fete exterioare sunt din PVC compact. Fetele exterioare sunt de culoare alba, lucioase, rezistente UV si sunt tratate antistatic cea ce il face singurul material din PVC expandat care poate fi utilizat in aplicatiile exterioare fara restrictii.

Aceste placi sunt tratate impotriva incarcarii electrostatice si au efect antistatic permanent. Datorita acestei proprietati lucrarile compuse cu acest tip de material vor ramane curate pe toata durata de viata. Toate aceste proprietati sunt completate de o rigiditate foarte mare, incomparabil mai mare fata de placile din PVC expandat standard. Datorita acestei rigiditati sporite, rezistenta la conditiile de mediu este mult imbunatatita.

Weplast AS este singurul material din PVC expandat care poate fi utilizat in aplicatiile exterioare fara restrictii. Literele volumetrice din Weplast AS sunt durabile si nu necesita operatii suplimentare de reparatii sau intretinere.
Foloseste placile de Weplast A S pentru realizarea de standuri de expozitie si mobilier pentru targuri si vei avea clienti multumiti. Datorita efectului antistatic permanent standurile tale vor fi singurele standuri curate din expozitie.

Placile rigide din PVC permite urmatoarele operatiuni: debitare, lipire, finisare (sigilarea marginilor taiate), gaurire, indoire, termoformare, printare, lacuire, asamblare.

Placile rigide din PVC pot avea urmatoarele aplicatii:

standuri expozitionale
reclame indoor sau outdoor
pereti despartitori
diferite semne publicitare
panouri publicitare
signalistica de interior si exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura