Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi PVC Compact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PVC Compact
Out Of stock
Descriere
PVC-Compact sunt placi rigide compacte din PVC extrudat lucioase pe ambele fete. Se pot livra in mai multe culori standard: gri-inchis, gri deschis, alb, crem, rosu si negru.
PVC-DUR este recomandat a fi folosit in aplicatiile in care sunt necesare: rigiditatea ridicata, rezistenta chimica excelenta, rezistenta la foc conform clasei de foc B1 - DIN 4102 si temperatura de lucru de la 0 grade C la +60 gradeC.
Placile PVC-COMPACT sunt rezistente la actiunea multor agenti chimici cum ar fi majoritatea acizilor diluati sau cu o concentratie inalta, saruri sau agenti chimici alcalini. Totodata, aceste placi sunt foarte rigide si dure comparativ cu placile de polipropilena sau polietilena standard.

PVC-COMPACT se foloseste in realizarea de rezervoare, cuve, protectii pentru balustrade sau podele in industria chimica. In proiectarea aplicatiilor de mai sus trebuie tinut cont de gama de temperaturi de lucru a placilor din PVC care este de la 0  grade C la +60 grade C.
Spre deosebire de placile din PP si PE, PVC-DUR poate fi lipit cu adezivi obisnuiti pentru lipirea PVC-ului. Pentru realizarea de rezervoare, cuve sau orice alt produs supus unor solicitari chimice si mecanice ridicate, va recomandam ca placile PVC-COMPACT sa fie sudate cu electrozi de sudura din PVC-DUR.

PVC-COMPACT nu este aprobat pentru contactul cu alimentele si de aceea nu este recomandat in aplicatiile din industria alimentara in care produsul din PVC intra in contact direct cu alimentele.
PVC-COMPACT sunt protejate impotriva actiunii razelor UV si sunt rezistente la foc conform clasei de foc B1 - DIN 4102 (se sting singure in momentul in care sursa de foc este indepartata). Fumul eliberat de arderea PVC-ului este toxic iar in cazul inhalarii acestui fum va recomandam sa consultati un medic specialist.

Placile din PVC -DUR au o rigiditate ridicata, rezistenta chimica foarte buna, se poate taia, suda, indoi, termoforma, lipi, printa.

Aplicatii :

cuve pentru instalatiile de acoperiri metalice
fete exterioare pentru panelurile sandwhich folosite in tamplaria PVC
produse termoformate in industria publicitara
panouri publicitare
produse printate, serigrafiate, gravate, stantate, etc.
placari interioare
instalatii din industria chimica
sisteme de irigatie si drenaj pentru ferme
constructia de piscine
Trimite mesaj
Din Gura in Gura