Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Polistiren cu rezistenta la impact Hips

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hips
Out Of stock
Descriere
Hips (high impact polystyrene) sunt placi realizate din polistiren cu rezistenta mare la impact, spre deosebire de placile din polistiren standard (GPPS - general purpose polystyrene) care se sparg mai usor si au o rezistenta la impact mai redusa comparativ cu placile din HIPS.

Placile din HIPS sunt disponibile cu o fata mata si una lucioasa. Fata lucioasa se realizeaza prin coextrudarea unui strat subtire de polistiren transparent pe placile mate din HIPS standard.
Placile din HIPS pot fi folosite in multe aplicatii, garanteaza prelucrarea usoara, rezistenta buna la impact precum si costurile reduse ( este cel mai ieftin material termoformabil). Este materialul preferat de specialistii care fac termoformari si serigrafie; se pot realiza lucrari de calitate cu un buget scazut.

Placile din HIPS pot fi folosite si in aplicatii cu cerinte speciale: realizarea peretilor interiori la aparatele frigorifice, unde aspectul alb si curat precum si aprobarea pentru contactul cu alimentele sunt cerinte imperios necesare.

Producatorii din industria de publicitate sunt foarte multumiti de gama mare de culori disponibilie precum si de proprietatile suprafetei placii care este usor de serigrafiat.
Placile sunt recomandate pentru aplicatii de interior dar la cerere pot fi stabilizate UV, respectiv li se poate aplica un tratament electrostatic. Sunt utilizate atat in industria publicitara cat si pentru aplicatii industriale.

Placile hips se folosesc pentru tipariere si serigrafie, se termoformeaza foarte usor, se utilizeaza pana la temperaturi de 70 grade C, are o rezistenta buna la chimicale si este potrivit pebtru contactul cu alimentele.

Aplicatii:
Placile din HIPS sunt folosite pentru:

peretii interiori ai frigiderelor
pereti pentru cabinele de dus
piese termoformate
diferite display-uri serigrafiate sau printate
standuri publicitare termoformate
signalistica
display-uri
litere volumetrice
decoratiuni interioare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura