Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Westfloor
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pardoseala tehnica flotanta
14195 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PARDOSEALA TEHNICA FLOTANTA livrare si instalare in toata tara Pardoseala flotanta este un element de baza in realizarea spatiilor de lucru evoluate unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie.

Aceasta solutie da posibilitatea realizarii diverselor retele de distributie sub pardoseala (electrice, de iluminare, retele de fluide, telefonice, telematice, etc).

Descriere:

Structura: este elementul portant al pardoselii care permite realizarea suprainaltarii de la un minim de 8 cm la un maxim de 100 cm; structura polivalenta este fabricata in totalitate din otel, este multifunctionala, avand o mobilitate particulara fie cu traverse fie fara;
exista trei tipuri functie de incarcatura specifica pe metru patrat.

Panouri: modulare; au dimensiunea de 60 x 60 care prin simpla asezare pe structura unul langa altul formeaza un nou plan pedonabil. Se pot produce la diferite grosimi si au in componenta diferite materiale astfel incat sa poata corespunde oricarei exigente functionale sau estetice (panou din lemn si rasini, panouri din materiale inerte); acoperirea se face cu placi din hpl, mocheta, cauciuc, lemn, pvc care reprezinta partea destinata traficului. In functie de incarcatura specifica pe unitatea de masura se poate alege si compozitia placilor de pardoseala flotanta.

Accesorii: sunt specifice si completeaza facilitatea utilizarii pardoselii tehnice, rezolvand problematica relativa a spatiului si a instalatiilor utilizate: rampa de acces, trepte de acces, grila de distributie a aerului, panoul perforat.

Finisaj: sunt specifice si completeaza facilitatea utilizarii pardoselii tehnice, rezolvand problematica relativa a designului suprafetei respective.

AVANTAJE: Interventia rapida in zonele dorite. Aspect placut si intretinere usoara. Pot suporta incarturi de pana la 1500 Kg/mp si chiar mai mult?

Asigura accesul in mod direct la retele electrice, retele de apa sau alte trasee functionale pe care aceasta le ascunde.

Exista o multitudine de modele putand indeplini cele mai exigente cerinte ale beneficiarului.

Avand o structura modulata este usor de adaptat pentru orice tip de incapere.

Permite accesul in spatiul care se creaza intre pardoseala si stratul suport pentru orice tip de modificare sau adaugare.

Intre spatiile astfel delimitate se pot atasa sisteme auxiliare (ex: stingerea incendiilor).
Din Gura in Gura
Alte Produse