Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Sina macara video Konova eng super heavy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

280 €
Brand
KONOVA ENG HEAVY DUTY SLIDER 80CM
Out Of stock
Descriere
Konova Slider K5 80 cm ENG super heavy duty este un slider cu componente manufacturate de roboti industriali in uzina Samsung din Korea.

Profilul CNC machined de catre roboti industriali cu abateri mici si cei 3 rulmenti NSK ( Japan ) cu diametrul de 11.06 mm dispusi triunghiular permit o deplasarea extrem de lina si silentioasa a oricarui echipament video cu greutate cuprinsa intre 1 kg - 25 Kg in timp ce profilul sustine o sarcina de pana la 90 Kg . Diferentele fata de K3 sant : un profil mai inalt cu doar 4 mm ; 3 rulmenti dispusi in formatie triunghiulara de dimensiuni mai mari ( 11.06 mm diametru ) cu posibilitate sustinere sarcini mari ( versus de cei 4 rulmenti cu diametrul de 7.97 mm la K3 ) , 2 nivele cu bula fixate pe partile laterale ale lui K5 .

Multiplele alternative de montaj : pe podea , pe trepied , pe 2 stative si posibilitatea de a replica miscarea unui traveling profesional , a unei macarale video sau in anumite tehnici de filmare a unui obiectiv tele cu zoom mare , il recomanda drept unealta ideala in trusa fiecarui videograf independent , casa de productie , studio TV sau Film . Sliderele de la Konova sant in dotarea multor case de productie si studiouri de la Hollywood si a unor clienti de renume de pe tot globul : studiorile PIXAR ( Hollywood ) , studiourile Universal ( Hollywood ) , studiouri TV BBC , KBS , Asia Images Group , SBS ,Bridgestone , Apple , etc . Vine insotit de geanta de transport , foarte convenabil pentru deplasarea pe locatie .

Un videoclip realizat cu sliderul K5 in care se exemplifica multiplele posibilitati de exprimare cu acest dispozitiv deschizind urmatorul link youtube.com . Recomandat pentru productia video cu orice tip de echipament video .

Pentru mai multe detalii click catre site-ul producatorului la konovaphoto.com .

Made in Korea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura