Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Slider liniar IFootage Carbon Fiber Shark Slider S1 Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2637 lei Lei
Brand
Shark Slider
Out Of stock
Descriere
IFootage Carbon Fiber Shark Slider S1 este un slider modular de 79 cm de la un capat la celalalt si cu o lungime de alunecare de 64 cm. Sustine o greutate de pana la 7 kg si ofera o miscare lina datorita rulmentilor silentiosi de lunga durata importati din Japonia, a curelelor sincrone si a unei roti volante care adauga inertie.

Tuburile din fibra de carbon asigura o rezistenta mai buna la coroziune decat aluminiul, avand in acelasi timp o greutate redusa. Roata volanta adauga un efect de atenuare a alunecarii, asigurand o acceleratie/incetinire lina. Volanta realizeaza acest lucru prin forta centrifuga, in timp ce cureaua de culisare este conectata la acesta.

Toate componentele Shark Slider S1 pot fi desprinse unul de celalalt fara unelte si impachetate separat. Printre aceste componente se afla piesele finale ale cursorului, care au picioare reglabile care se intind in forma triunghiulara.

Acest tip de pozitionare adauga o stabilitate suplimentara sliderului. Placa de montare din partea inferioara este, de asemenea, proiectata cu gandul la stabilitate. Este insurubata in patru colturi pentru a minimiza vibratiile atunci cand sliderul este montat pe un trepied.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura