Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
66 pareri

Camera video Panasonic AG-AC30 Wedding Kit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6631 lei Lei
Out Of stock
Zoom optic
20 x
Producator
Panasonic
Mediu inregistrare
SDHC/SDXC
Descriere
Panasonic AG-AC30 Wedding Kit 2 este alcatuit in jurul noului model de camera video profesionala AG-AC30 la care s-au adaugat accesorii optionale de calitate in asa fel incat productia video sa poata fi demarata imediat. Astfel pe langa videocamera cu accesoriile prevazute de producator veti mai gasi: o geanta video profesionala Somita_DC-200 un monopied video din fibra de carbon E-IMAGE MC80, 1 x charger dublu inteligent pentru incarcare simultana baterii Dual_Charger, 1 x lampa cu tehnologie LEM Bicolor de ultima generatie CN-LUXPAD23 si 2 bucati carduri SANDISK_ULTRA cu viteza 80Mb/s. Achizitia acestui kit permite o economie substantiala fata de cumpararea separata a elementelor care il compun!

Panasonic AG-AC30 este un model nou de camera video profesionala care inlocuieste popularul model AG-AC90. Panasonic AG-AC30 prezinta caracteristici exceptionale in low-light si multe functii profesionale pentru a va ajuta sa captati imagini superbe datorita unui foarte performant zoom 20X si cadre foarte largi multumita ariei focale (wide angle 29.5mm).

Lampa video incorporata cu 2 filtre de lumina permite filmarea in lumina slaba sau chiar si noaptea dat fiind faptul ca temperatura de culoare se adapteaza iar filtrele de difuzie "inmoaie" sursa de lumina. Caracteristicile remarcabile in low-light ale camerei sunt rezultatul unui nou senzor BSI(Back-illuminated sensor) de tip 1/3.1 care obtine o calitate foarte buna a imaginii si care datorita rezolutiei - foarte mari pentru o camera HD - de 6.03 Mega pixeli, concura la o imagine luminoasa si clara chiar si in locuri intunecate.

Zoom-ul 20x, foarte puternic, poate fi utilizat pentru a filma scene de care nu va puteti apropia. Tehnologia Intelligent Resolution va ajuta sa inregistrari la zoom rate-uri mari in timp ce se pastreaza rezolutia imaginii. Codecul performant care foloseste in mod normal 50fps dar care poate fi modificat pana la 100fps permite obtinerea unor filmari excelente in slow motion. Unghiul wide de 29.5mm (echivalent 35mm) prinde in cadru mai mult ceea ce este util mai ales atunci cand se doreste filmarea unui grup mare intr-o incapere mica.

Pentru a corecta inclinarea orizontala si blur-ul datorat tremuratului sistemul de stabilizare HYBRID O.I.S. + utilizeaza corectia pe 5 axe pentru a suprima neclaritatea atat in filmarile wide-angle cat si in cele cu zoom puternic. De asemenea videocamera are rezultate foarte bune la filmarile din miscare multumita functiei Level Shot care detecteaza automat si corecteaza inclinarea imaginilor filmate. Cele 3 inele ale camerei (Focus, Zoom and Iris) ofera o flexibilitate mai mare in operare, control sporit si permit ajustarea luminii pentru a obtinerea unor imagini clare indiferent de luminozitatea in care se filmeaza.

Cele 2 intrari XLR ale camerei va permit sa folositi microfoane profesionale de inalta performata pentru inregistrari audio de inalta calitate. Pentu usurinta in folosire, o intrate este in partea din fata a camerei, iar celalta in partea in spate. Cele 2 sloturi SD va permit sa inregistrati simultan pentru a avea si mai multa siguranta atunci cand inregistrati evenimente importante.

Ecranul LCD versatil 3-type Slide-Retractable al camerei are touch si functioneaza ca un monitor high-definition Atunci cand nu se foloseste, se gliseaza in manerul din fata pentru extra mobilitate si siguranta. Se roteste de asemenea verifcal 270 de grade pentru filmari high-angle, low-angle si self-interview.

Cu un autofocus super rapid, cu o imagine cu culori foarte naturale si placute, cu usurinta in exploatare bine cunoscuta de la AG-AC90 dar cu mult mai multe imbunatatiri indeosebi la filmarea in low light, Panasonic AG-AC30 demonstreaza ca exista inca viata in filmarea HD in mod special pentru lucrarile low cost sau pentru clientii care nu isi permit sau care nu au bugete consistente. Camera conserva pretul convenabil de la predecesoarea sa si se constituie in gama low entry drept mai buna alternativa cu cel mai bun raport calitate / pret dintre toate videocamerele pentru videojurnalism, filmari evenimente si nunti, televiziuni locale, forte de ordine si videografi independenti. Pentru cameramanii cu picioarele pe pamant care nu au neaparat nevoie de 4K si nici de senzori mari ( care de multe ori prezinta inconvenientul unui focus / autofocus greoi si imprecis si a efectului de rolling shutter la miscarile de pan ) recomandam camera video AG-AC30 un model cu emfaza pentru usurinta in folosire si value for the money.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura