Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie solarii si sere 160, 180 si 200 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Va oferim folie pentru solarii produsa de catre Plastika Kritis (Grecia), Sotrafa (Spania) sau Pati (Italia), Va oferim folie pentru solarii fabricata din polietilena  de inalta calitate cu stabilizatori UV si antioxidanti, folie ce ofera o excelenta durabilitate a rezistentei la rupere. Folia este translucida si difuzeaza lumina prin reflectarea acesteia si reduce umbrele, ambele actiuni ajutand la cresterea plantelor.

Va oferim o varitate de folie pentru solarii care vor rezista de la 4 pana la 10 ani, in functie de grosimea acesteia si de procentul de aditivi UV din folie. Acoperirea serelor si solariilor cu folia creste temperatura cu 2 - 3 grade Celsius, asigurand in acelasi timp o mai buna distributie a caldurii.

Foliile pentru solarii au fost dezvoltate in ultimii ani pentru a tine sub control multi factori care afecteaza negativ cultivarea la capacitati mari, si anume efectul termic, difuzia luminii, picurarea si ceata, racirea, daunatorii plantelor si efectele fotoselective (trecerea radiatiilor vizibile). Asadar, foliile pentru solarii oferite de noi sunt in prezent adaptate, pentru a reduce efectul factorilor prezentati mai sus.

Pret: de la 22 lei/kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura