Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii pentru viitor!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tevi si fitinguri PVDF D20 - S225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FIP ITALIA
Out Of stock
Descriere
Sistemul de tevi, fitinguri si robineti din PVDF consta dintr-o gama larga de tevi, fitinguri si robineti. Toate aceste produse se folosesc in constructia de instalatii pentru transportul fluidelor industriale (agresive din punct de vedere chimic) cu presiuni de pana la PN16 si cu gama de temperaturi -40 C - +140 C

FIP Italia foloseste granule Solef PVDF, produse de renumitul producator SOLVAY, pentru productia sistemului de tevi, fitinguri si robineti din PVDF.
Proprietati si caracterisitici principale PVDF:

Excelenta rezistenta chimica: folosirea granulelor PVDF Solef asigura o excelenta rezistenta la coroziune si abraziune atunci sunt transportati genti chimici extrem de agresivi. PVDF este inert chimic la majoritatea acizilor si bazelor anorganice, a acizilor organici, a hidrocarburilor aromatice si alifatice, a alcoolului si a solventilor halogenati.

Excelenta stabilitate termica: PVDF isi pastreaza caracterisiticile neschimbate daca este folosit in gama de temperaturi intre -40 C si +140 C. Tevile din PVDF sunt in special folosite in aplicatiile unde temperatura de lucru este ridicata, unde nivelul de contaminare al fluidului este foarte scazut unde este necesara rezistenta la imbatranire datorita conditiilor atmosferice si a razelor UV. Proprietatile mecanice excelente se patreaza chiar si la temperaturi inalte.

Rezistenta la foc: Granulele PVDF Solef garanteaza o rezistenta la foc excelenta fara a fi nevoie a fi adaugati adiviti speciali (indexul de oxigen - 44%). In caz de aprindere, emisia de fum este moderata. Granulele PVDF Solef sunt clasificate in clasa de foc UL-94, clasa V-O.

Puritate: Granulele PVDF Solef sunt facute dintr-un polimer extrem de pur care nu contine stabilizatori, plasticizanti, lubrifianti sai inhibitori de foc. Drept urmare, PVDF este material ideal pentru transportul apei ultrapure si a agentilor chimici, garantand ca fluidul transportat ramane necontaminat. Este aprobat pentru contactul cu apa potabila sau cu alimentele.

Rezistenta foarte mare la abraziune: Conform testelor si normelor in vigoare, PVDF este cel mai rezistent la abraziune material plastic.

Tipuri de tevi:

Diametre: d20 - d225 mm
Presiune: PN10 - PN16

Tipuri de fitinguri:

Fitinguri sudate cu mufa
Fitinguri sudate cap-cap
Diametre: d20 - d225 mm cu presiune PN16
Trimite mesaj
Din Gura in Gura