Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii pentru viitor!

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plase piscicultura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PLASE BADINOTTI
Out Of stock
Descriere
Comercializam o gama bogata de plase pentru viviere, plase de protectie, plase de pescuit sau proiecte la cheie, confectionate de catre firma BADINOTTI GROUP S.p.A. din ITALIA.

BADINOTTI GROUP S.p.A. a fost infintata in 1910 si foloseste cele mai modrene utilaje oferind o gama larga de plase cu nod sau fara nod sau fara nod din naylon, poliester, polipropilena si polietilena pentru piscicultura, pescuit, protectie si sport.

BADINOTTI GROUP S.p.A. este primul producator de plase fara nod pentru pescuit aceast produs a fost lansat in 1962 si dezvoltat continu.

Cu aceasta tehnologie plasele aluneca si nu se incruca pastrindu si forma
Plasele pentru fermele piscicole care folosesc VIVERE FLOTABILE WELD sunt confectionate de catre specialisti firmei BADINOTTI GROUP S.p.A. si asigura garantia productiei, sigurantei afacerii dumneavoastra.

Indiferent de tipul pestelui produs in sistemele de plase BADINOTTI sunt de durata si calitate se adreseaza tuturor aplicatiilor si tipului de peste folosit, greutatea minima, rezistent la UV, ulei si chimicale dar si faptul ca sunt tratate conta depuneri algelorle fac diferite de plasele conventionale din nylon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura