Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Wireless Data Solution Srl

0723201166, +40723201166

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1999, Wireless Data Solution Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti.

Firma Wireless Data Solution S.R.L. are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectari si instalari de linii de transmisii de data/voce prin radiorelee si radiomodemuri, import/export de echipamente radio, antene, accesorii (radiorelee 2gb-38GB). Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Experienta Wireless Data Solution S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
proiectari si instalari de linii de transmisii de data/voce prin radiorelee si radiomodemuri, import/export de echipamente radio, antene, accesorii (radiorelee 2gb-38GB)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Wireless Data Solution Srl
Persoana de contact: Kosa Andrei
Adresa: Str.heliade intre Vii, Nr.8
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723201166
Telefon mobil: +40723201166
Website: http://www.wds.ro