Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate germana

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Motoreductoare WG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Brand
Cilindric.montabil pe ax.conice
Out Of stock
Descriere
WEG, un furnizor lider global de tehnologie de propulsie, se prezinta noua linie de produse cu motor WG20 la Hannover Messe orientata in 2016. Acesta include elicoidal, paralel cu ax si elicoidale conice cu angrenaje carcase robuste din aluminiu turnat sub presiune si evaluari ale cuplului de la 50 la 600 nm. Motoarele sunt destinate disponibile in clasa de eficienta energetica de pana la IE3 si s-au standardizat dimensiunile de montaj, ceea ce le face usor interschimbabile.

Gratie designului inteligent si de o calitate extrem de reductor de mare de prelucrare, utilizatorii beneficiaza de transfer de putere precisa, eficienta ridicata si un nivel de zgomot si de temperatura redusa. Austria, cu sediul la Watt Drive, WEG filiala si tehnologia unelte de specialitate, a dezvoltat noile unitati de viteze, in stransa cooperare cu plante principale Weg in Brazilia.

Dimensiunile de montare standardizate ale motoarelor WG20 adaptate le face ideale pentru utilizarea in ambele sisteme noi si existente la nivel mondial. motoare cutie de viteze modulare Weg, de asemenea, sa acopere practic toate tensiunile de alimentare la nivel mondial, datorita comutare interne de tensiune, ceea ce le face usor interschimbabile.

In plus, motoarele sunt multumita in special eficiente pentru unitatile de viteze cu doua trepte care acopera o gama larga de rapoarte de reducere a vitezelor si a disipare de putere mica, ceea ce duce, de asemenea, la temperaturi de suprafata inferioara a carcasei. prelucrare de precizie si de a asigura un transfer de energie dantura cu pierderi reduse si un nivel de zgomot redus, impreuna cu functionare foarte buna si durata lunga de viata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura